Românii care vor bilete la Olimpiadă sunt sfătuiți de polițiștii britanici să evite firma Euroteam

25 Iulie 2012 / Ora: 16:30
Tag-uri: înșelăciune, bilete, Euroteam, Jocurile Olimpice, Londra
Iti place acest articol?  
 

Poliţiştii români şi britanici îi sfătuiesc pe turiştii care vor să meargă la Jocurile Olimpice de la Londra să cumpere bilete pentru manifestările sportive doar de la distribuitorul oficial şi să evite firme frauduloase, precum Euroteam, a informat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"Pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni, Poliţia Română şi Poliţia Metropolitană Britanică îi sfătuiesc pe cei care vor să meargă la Jocurile Olimpice din 2012 să acceseze doar site-urile oficiale destinate acestei competiţii sportive", se arată într-un comunicat al IGPR.

Autorităţile din Marea Britanie au transmis o informare referitoare la existenţa mai multor site-uri frauduloase care oferă spre vânzare bilete la Jocurile Olimpice şi Paralimpice ce vor avea loc în această vară.

Una dintre aceste firme frauduloase - Euroteam este în prezent investigată de serviciile de poliţie britanice, motiv pentru care românii sunt sfătuiţi să nu cumpere bilete de la aceasta.

Site-urile operate de această firmă şi care ar trebui evitate sunt: www.euroteam.net; www.tixnet.com; www.olympicticket.info; www.euroteam.info; www.euroteamtickets.com; www.2012tickets.org; www.londonsummergames.net; www.londonsummergames.org; www.euroteam.travel; www.worldticketservice.net.

Poliţiştii recomandă persoanelor care au achiziţionat bilete de pe aceste site-uri sau de la oricare alt vânzător neoficial să contacteze direct firma şi să solicite asistenţa de la furnizorul metodei de plată.

Singura modalitate sigură de a achiziţiona bilete este prin www.tickets.london2012.com sau prin intermediul Comitetului Olimpic Naţional, subliniază sursa citată.

Poliţia metropolitană sugerează că România se află printre statele care prezintă riscul de a înregistra victime ale acestei înşelăciuni.

Potrivit poliţiştilor britanici, cetăţeni din toate statele europene, Australia, Canada, China, SUA prezintă riscul de a cădea victime ale acestei înşelăciuni, se mai arată în comunicatul IGPR.

STIRI SIMILARE >>

Stadionul olimpic din Londra, inaugurat cu 2012 ore înainte de începerea Jocurilor Olimpice
Monica Niculescu, eliminată de la Australian Open
Slovacia - România 0-2, în preliminariile CE de tineret U-21
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Tragerea la sorti a EURO 2020 va avea loc la Bucuresti
Decizie în cazul controversatei caricaturi cu Serena Williams
Simona Halep, detronata din fruntea clasamentului WTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-09 08:05:03','13894','18.207.255.49')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata