FIFA cere adoptarea rapidă a legii cu privire la C.M. din 2014

17 Ianuarie 2012 / Ora: 11:25
Tag-uri: fotbal
Iti place acest articol?  
 

Secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Jérome Valcke, a cerut luni Braziliei să adopte legea legată de organizarea Cupei Mondiale din 2014, cu toate că există dezacorduri între viitoarea gazdă şi forul mondial.

''A sosit timpul. E momentul să ia naştere această lege. Au trecut aproape nouă luni'', a explicat francezul într-o conferinţă de presă la care a participat alături de ministrul brazilian al sporturilor, Aldo Rebelo, şi de fostul internaţional Ronaldo, comparând procesul legislativ cu o sarcină. Conform lui Rebelo, Congresul brazilian va începe procedura de vot în luna martie.

Legea este motiv de discordie între FIFA şi Brazilia, care nu au ajuns la un acord în privinţa numărului de bilete vândute la tarif preferenţial sau asupra vânzării berii în stadioane, interzisă în această ţară, dar cerută de forul internaţional.

Ultima versiune a proiectului de lege, prezentată în decembrie, autoriza comercializarea alcoolului în stadioane, în pahare de carton.

Valcke a recunoscut că Brazilia este ţara organizatoare care are de îndeplinit cele mai multe cerinţe pentru organizarea unui Mondial.

Ministrul brazilian al sporturilor a afirmat că toate cele 12 stadioane vor fi gata la timp.

''Vom demonstra că pe lângă faptul că suntem buni cu mingea, suntem şi buni organizatori şi vom găzdui cea mai bună Cupă Mondială din toate timpurile'', a subliniat Ronaldo, care promovează imaginea comitetului de organizare.

În cursul vizitei sale în Brazilia, prima dintr-o serie de 6 prevăzută pentru 2012, cu scopul de a evalua lucrările pentru Cm 2014, Valcke a fost la Fortaleza şi Salvador, două dintre oraşele gazdă.

STIRI SIMILARE >>

Rezultatele etapei a patra a Ligii Campionilor
Emanuel Gyenes, locul 24 în etapa a 11-a la Raliul Dakar 2012
PSG a facut public noul logo al echipei
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Tragerea la sorti a EURO 2020 va avea loc la Bucuresti
Decizie în cazul controversatei caricaturi cu Serena Williams
Simona Halep, detronata din fruntea clasamentului WTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 04:55:38','9303','3.235.172.213')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata