BBC va transmite JO 2012 live şi în 3D

16 Februarie 2012 / Ora: 17:52
Tag-uri: 3D, BBC, JO 2012
Iti place acest articol?  
 

BBC a anunţat lista evenimentelor din timpul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra care vor fi transmise în format 3D, printre acestea numărându-se ceremoniile de deschidere şi închidere.

Evenimentele vor fi transmise în format 3D pe canalul BBC HD, iar evenimentele transmise full HD vor continua pe BBC One.

Programele vor fi libere la retransmisie pentru toate platformele de difuzare, cablu si satelit.

Kim Shillinglaw, şef al BBC 3D, a declarat: "Am crezut întotdeauna că o parte din anul 2012 ar trebuie capturat în 3D şi suntem bucuroşi să confirmăm oferta noastră către publicul din Marea Britanie, furnizându-le o nouă metodă de a fi în contact cu momente cheie din timpul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra".

Într-un mesaj publicat pe blogul său, Roger Mosey, şeful JO 2012 de la BBC, a subliniat faptul că este nevoie de precauţii, formatul 3D dezvoltându-se mai lent decât fusese anticipat când au fost făcute primele anunţuri în acest sens, în 2009. Ceremoniile de deschidere şi închidere au fost alese pentru că nu va avea loc un alt eveniment sportiv care ar fi avut nevoie de acoperire mediatică.

BBC va oferi o acoperire extinsă a Jocurilor Olimpice de la Londra, cu până la 24 de live video stream-uri disponibile pe site-ul BBC Sport, dar şi pe BBC One, BBC Three, BBC Red Button, BBC Radio 5 live şi BBC Mobile.

În septembrie anul trecut, compania japoneză Panasonic a anunţat că Jocurile Olimpice (JO) de la Londra din 2012 vor fi primele competiţii de acest tip difuzate pe posturile de televiziune în direct şi în 3D.

Telespectatorii vor putea să vadă, printre altele, în 3D ceremoniile de deschidere şi închidere, competiţiile de atletism, gimnastică şi nataţie, potrivit companiei Panasonic, furnizorul oficial al echipamentelor audiovizuale pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Peste 200 de ore de programe vor fi transmise în 3D în timpul celor două săptămâni ale evenimentului sportiv, care va debuta pe 27 iulie 2012.

Pentru transmisiunile în 3D a fost încheiat un parteneriat între Panasonic, Comitetul Olimpic Internaţional şi serviciile de transmisiuni olimpice.

Şefii Panasonic au mai spus atunci că JO au constituit întotdeauna o ocazie de a prezenta noi tehnologii, de la prima transmisiune televizată în direct, din timpul Jocurilor Olimpice de la Londra din 1948.

STIRI SIMILARE >>

Programul partidelor de sâmbătă şi duminică de la Cupa Mondială
Liga Campionilor: Rezultatele inregistrate miercuri si clasamentele
Leonard Doroftei, noul preşedinte al Federaţiei Române de Box
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Tragerea la sorti a EURO 2020 va avea loc la Bucuresti
Decizie în cazul controversatei caricaturi cu Serena Williams
Simona Halep, detronata din fruntea clasamentului WTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 01:45:50','10074','18.232.188.89')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata