ATP a interzis zgura albastră

26 Iunie 2012 / Ora: 15:56
Tag-uri: ATP, Ion Ţiriac, zgură albastră
Iti place acest articol?  
 

Fostul tenisman român Ion Ţiriac, organizatorul Mastersului 1000 de la Madrid, este dezamăgit că zgura albastră, folosită pentru prima dată la acest turneu, a fost interzisă sâmbătă de ATP, organismul care conduce circuitul masculin.

Ţiriac recunoaşte că suprafeţele de joc propuse în acest an au lăsat de dorit, dar în opinia sa "culoarea suprafeţelor şi calitatea lor sunt două lucruri diferite".
"Sunt foarte dezamăgit de decizia luată de ATP. Culoarea suprafeţelor şi calitatea lor sunt două lucruri diferite. De trei ani, contractul nostru prevede că nu putem realiza suprafeţele decât cu şase săptămâni înainte de începutul turneului şi din acest motiv ne-a fost imposibil în acest sezon să realizăm o suprafaţă decentă. Acum contractul a fost modificat, iar suprafeţele sunt acolo în mod permanent, deci problema este rezolvată. (...) Pentru mine albastrul rămâne viitorul, dar pentru aceasta trebuie convinşi şi cei care decid în sportul nostru", a mărturisit Ţiriac pe site-ul turneului.

În timpul turneului de la Madrid, jucătorii, în frunte cu Rafael Nadal şi Novak Djokovic, s-au plâns de zgura albastră, considerată prea alunecoasă. Primii doi jucători ai lumii au ameninţat că nu se vor mai înscrie anul viitor la Madrid dacă va fi păstrată această suprafaţă.(M.G.)

STIRI SIMILARE >>

Dorinel Munteanu pleacă de la Dinamo
România a obţinut două medalii de bronz la CM de scrimă
Octavian Morariu va deveni membru CIO
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Tragerea la sorti a EURO 2020 va avea loc la Bucuresti
Decizie în cazul controversatei caricaturi cu Serena Williams
Simona Halep, detronata din fruntea clasamentului WTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 01:59:07','13208','18.232.188.89')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata