Sălile de fitness şi culturism vor avea nevoie de autorizare anti-doping

19 Septembrie 2012 / Ora: 18:08
Tag-uri: autorizaţie anti-doping, culturism, sală fitness
Iti place acest articol?  
 

Guvernul a emis o hotărâre care stabileşte că societăţile comerciale care au ca obiect de activitate culturism şi fitness vor fi obligate să se autorizeze din punct de vedere anti-doping, un act normativ asemănător fiind însă aprobat şi în urmă cu un an.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a anunţat că Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre de modificare şi completare a HG 1522/2006 privind regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale Anti-Doping.

"Prin hotărârea de guvern adoptată se extinde obiectul de activitate al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, prin aceea că societăţile comerciale care au ca obiect de activitate culturism şi fitness vor fi obligate să se autorizeze din punct de vedere anti-doping", a spus Zaharescu.

Guvernul a anunţat şi în urmă cu un an că a emis o hotărâre care îi obligă pe proprietarii sălilor de culturism şi fitness să obţină un certificat eliberat de Agenţia Naţională Anti-doping, valabil pentru o perioadă de trei ani.

Actul normativ aprobat atunci de Executiv reglementa normele de aplicare a Legii 104/2008 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc.

 

STIRI SIMILARE >>

Victor Hănescu s-a calificat în optimile turneului de la Buenos Aires
Record de ghemuri jucate la Roland Garros
Rezultatele partidelor din 16-imile Europa League
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-01 00:03:39','15054','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata