Răzvan Lucescu nu va mai reveni niciodată în fotbalul românesc

14 Noiembrie 2012 / Ora: 09:16
Tag-uri: antrenor, Mircea Lucescu, națională, Răzvan Lucescu
Iti place acest articol?  
 

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, marţi, că fiul său, Răzvan, fost tehnician al echipei naţionale, nu va mai reveni niciodată în fotbalul românesc din cauza presiunilor şi a linşajului mediatic la care a fost supus în perioada în care a fost selecţioner.

"Răzvan nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc şi nu l-aş sfătui să se mai întoarcă. A luat deja această decizie. Putea să fie altă decizie, după presiunea la care a fost supus, după acel linşaj mediatic împotriva lui? Are familie, el trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. A fost ceva incredibil. Nu ştiu de unde a plecat, nu ştiu cum s-a întâmplat. După 1-1 cu Franţa la Paris, avea nevoie de sprijinul oamenilor din jurul lor. Când mai avea zece zile până la meciul cu Bosnia a luat decizia, pe un fond de adversitate foarte mare. Eu l-aş sfătui să nu se mai întoarcă", a spus Mircea Lucescu.

Întrebat dacă el va mai reveni în fotbalul românesc ca antrenor, Lucescu a răspuns: "Poate nu ştiţi câţi ani am eu. Mă vedeţi pe mine să mai întorc în fotbalul românesc, să merg în provincie şi să mă înjure şi să mă scuipe? Din păcate asta este atmosfera din jurul fotbalului românesc, de incultură".

 

STIRI SIMILARE >>

Gaz Metan Mediaş, prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României
Ilie Năstase împlineşte astazi 67 de ani
Federer joacă mâine al 1.000-lea meci din carieră
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-04-07 03:22:33','16411','3.215.182.81')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata