Raliul Deltei revine în Campionatul Naţional, după o pauză de 20 de ani Lun

03 Decembrie 2012 / Ora: 18:30
Tag-uri: Raliul Deltei
Iti place acest articol?  
 

Calendarul competiţional al automobilismului sportiv din România va cuprinde Raliul Deltei, care va fi etapa a patra din Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop şi se va desfăşura in perioada 31 mai-1 iunie 2013.

Etapa desfăşurată în judeţul Tulcea a făcut parte din campionatul intern de raliuri de-a lungul a treisprezece sezoane, iar în 2013 revine după o pauză de douăzeci de ani. Raliul Deltei este un proiect conceput şi dezvoltat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport şi va beneficia de sprijinul organizatorului Raliului Sibiului, etapă care, prin înscrierea în Intercontinental Rally Challenge, a readus România în 2012 pe harta raliurilor internaţionale.

"Suntem deosebit de onoraţi şi bucuroşi după decizia Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de a readuce Raliul Deltei acolo unde îi este locul. Împreună cu partenerii noştri de la Sibiu ne dorim să organizăm un eveniment care să aibă în prim-plan sportivii şi spectatorii. Din acest moment, obiectivul nostru principal este ca Raliul Deltei să devină cel mai important eveniment sportiv din Dobrogea în 2013", a declarat Mihai Tănase, organizatorul Raliului Deltei.

Raliul Deltei va avea 10 probe speciale pe macadam, dintre care 4 vor fi distincte, cu o lungime totală de aproximativ 130-140 de kilometri, plus două superspeciale care se vor desfăşura în centrul oraşului Tulcea, câte una la sfârşitul fiecărei zile.

STIRI SIMILARE >>

Muse a compus cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra VIDEO
Camelia Potec, în semifinale la 200 metri la CE de nataţie
Arsenal a pierdut cu Schalke. Rezultatele etapei a treia a Ligii Campionilor
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 23:51:18','16944','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata