Pe 12 şi 13 mai se dispută cel mai mare ``simultan`` de tenis din România

03 Mai 2012 / Ora: 16:37
Tag-uri: România joacă tenis!, simultan, tenis
Iti place acest articol?  
 

Peste 1.000 de amatori de tenis vor juca, pe 12 şi 13 mai, în 30 de competiţii programate simultan în 21 de oraşe, în cel mai mare simultan programat vreodată la noi în ţară.

Pentru a participa la unul dintre cele 30 de turnee care vor avea loc în weekendul ''România joacă tenis!'', e nevoie de înscrierea prealabilă în comunitatea tuturor amatorilor de tenis: BCR Tenis Partener. Odată înscris, oricine poate intra pe tablourile de joc ale turneelor simultane din 12 şi 13 mai şi va putea continua să joace, pe tot parcursul anului, în comunitatea iubitorilor acestui sport.

Pentru amatorii de tenis care nu sunt încă membri BCR Tenis Partener, detaliile de înscriere sunt disponibile pe www.romaniajoacatenis.ro.

Oraşele care vor găzdui competiţiile de tenis sunt Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cernavodă, Caracal, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Govora, Iaşi, Mangalia, Mediaş, Motru, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Târgovişte, Timişoara, Tulcea şi Chişinău.

Oraşele care vor găzdui lecţii gratuite de tenis sunt Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş.

''România joacă tenis!'' este un proiect MPG, o firmă de marketing sportiv, derulat în cadrul campaniei "Mişcarea de sănătate". Susţinută editorial de postul public de radio, "Mişcarea de Sănătate" este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio, care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia.

STIRI SIMILARE >>

JO 2012 - Programul de marţi al sportivilor români
Alejandro Viglianti, noul director sportiv al clubului Oţelul Galaţi
Monica Niculescu, în finala probei de dublu la Guangzhou
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 05:18:26','11928','18.232.38.214')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata