Fotbal: Femeile şi copiii sub 14 ani pot asista la meciurile cu porţile închise

17 Noiembrie 2011 / Ora: 16:27
Tag-uri: meciuri, porti inchise
Iti place acest articol?  
 

Femeile şi copiii sub 14 ani vor putea asista la meciurile care se vor disputa cu porţile închise, a decis Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul şedinţei sale de joi, care a avut loc la Casa Fotbalului.

Cu această ocazie au fost validate Hotărârile Comitetului de Urgenţă al FRF, adoptate de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, iar una dintre aceste hotărâri, din 8 noiembrie, prevede modificarea şi completarea art.27 din Regulamentul Disciplinar, acesta având următorul text: "Programarea jocului fără spectatori impune organizatorului obligaţia de a nu permite accesul publicului în stadion, cu excepţia femeilor şi a copiilor sub 14 ani".

Prima echipă care va beneficia de această măsură este Petrolul Ploieşti, obligată să dispute şase meciuri pe teren propriu cu porţile închise, după gravele incidente de la meciul cu Steaua.

Au fost dezbătute şi aprobate, totodată, modificări ale Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal şi ale Regulamentului Disciplinar, cu privire la procedura de punere în executare a Hotărârilor pronunţate de CNSL şi/sau Comisia de Recurs ale FRF/LPF.

Cel mai important aspect este acela ca punerea în executare a evocatelor Hotărâri să se facă prin intermediul Comisiei de Disciplină a FRF/LPF. Clubul sancţionat de Comisia de Disciplină va putea face recurs în termen de cinci zile, urmând ca recursul să fie judecat şi motivat în maxim o săptămână.

STIRI SIMILARE >>

Șah | Un român, cel mai tânăr mare maestru internațional din lume
Rezultatele înregistrate miercuri în ultima etapă din grupele LIgii Europa
Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv din Balcani
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 05:17:25','7922','3.236.108.61')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata