Dorinel Munteanu pleacă de la Dinamo

28 Decembrie 2012 / Ora: 08:56
Tag-uri: antrenor, demisie, Dinamo, Dorinel Munteanu
Iti place acest articol?  
 

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit joi după-amiaza, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale, a anunţat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administraţie al grupării din Şoseaua 'Ştefan cel Mare', pe site-ul oficial.

''Îmi pare rău că suspend în acest moment un proiect la care m-am angajat în urmă cu două luni. Am cerut şi am găsit înţelegere din partea clubului pentru a-mi îndeplini un vis în cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemulţumire legată de Dinamo, aşa cum s-a vehiculat eronat în presa. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena în Germania, unde este şi familia mea', a declarat Munteanu.

La rândul său, Nicolae Badea a spus că Dinamo ''a dat curs solicitării antrenorului Dorinel Munteanu, înţelegând şansa pe care o are în cariera sa. Am convenit împreună, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale. Nu am avut vreun motiv de nemulţumire privind activitatea lui Dorinel Munteanu. În numele clubului, îi mulţumim lui Dorinel Munteanu şi îi urăm succes în carieră, atât lui, cât şi celorlalţi componenţi ai staff-ului tehnic''.

Împreună cu Munteanu vor pleca la noua echipă, neprecizată încă, şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic de la Dinamo, secunzii Gheorghe Mihali, Cătălin Ciorman, preparatorul fizic Yuksel Yeşilova şi masorul Liviu Tunariu.

Munteanu a antrenat-o pe Dinamo în patru meciuri, încheiate cu două victorii şi două egaluri. Pentru fostul internaţional aceasta ar fi prima sa experienţă ca antrenor în străinătate, după ce a jucat la Cercle Bruges, FC Koln şi Wolfsburg.

STIRI SIMILARE >>

Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Dinamo
Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al lui Dinamo
Auto: F1 - Sebastian Vettel, învingător în MP al Coreei de Sud
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-05 16:46:09','17467','18.207.238.169')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata