Corina Ungureanu este consilier al primarului municipiului Ploieşti

03 Iulie 2012 / Ora: 11:51
Tag-uri: consilier, Corina Ungureanu, gimnastică, Ploiești
Iti place acest articol?  
 

Fosta campioană la gimnastică Corina Ungureanu a fost numită consilier pe probleme de sport al noului primar al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, Ungureanu implicându-se ca membru PSD în campania electorală a actualului edil.

Corina Ungureanu a devenit, începând de luni, consilierul primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, numirea fostei campioane la gimnastică pe această funcţie având loc la o săptămână de când Bădescu a preluat postul de primar.

Ungureanu este membru PSD, iar în campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie s-a implicat activ în susţinerea lui Iulian Bădescu.

Înainte de a deveni membru PSD, Corina Ungureanu a fost înscrisă în UNPR, deţinând funcţia de vicepreşedinte al filialei Prahova a acestei formaţiuni politice.

În mandatul 2008 - 2012, consilierul pe probleme de sport al fostului primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a fost Valeriu Răchită, care în acea perioadă a deţinut şi funcţia de antrenor şi ulterior manager al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.

Răchită a fost singurul dintre consilierii fostului primar Andrei Volosevici care a rămas alături de acesta pe parcursul întregului mandat.

După ce Volosevici a pierdut un nou mandat de primar la scrutinul din 10 iunie, Valeriu Răchită a părăsit postul de manager al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, anunţând că îşi va continua cariera de antrenor de fotbal.

 

STIRI SIMILARE >>

Rezultatele complete ale etapei a 24-a şi clasamentul
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami
Elena Bogdan şi Raluca Olaru au câştigat proba de dublu la Tunis
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 00:29:15','13378','18.232.188.89')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata