Comitetul Executiv al UEFA ia în calcul suspendarea lui Mircea Sandu

10 Noiembrie 2011 / Ora: 08:23
Tag-uri: mircea sandu, suspendare, uefa
Iti place acest articol?  
 

Acţiunile DNA din ultima vreme îi provoacă probleme mari lui Mircea Sandu, şeful FRF, şi la nivel internaţional. Comitetul Executiv al UEFA ia în calcul suspendarea sa până când ancheta din România va fi finalizată.

Şefii de la UEFA pregătesc suspendarea lui Mircea Sandu din funcţia de membru al Comitetului Executiv, pe principiil de etică. Astfel, Mircea Sandu nu mai are parte o de susţinere semnificativă din partea colegilor din Comitetul Executiv. A fost ales pe ultima sută de metri la Congresul UEFA de la Paris, iar relaţia sa cu Michel Platini nu mai este nici ea cea cordială de acum ceva vreme. Acest lucru este demonstrat şi de răbufnirea avută deunăzi de preşedintele FRF, care a condamnat dur lipsa unei reacţii favorabile FRF în războiul cu Universitatea Craiova.

UEFA şi FIFA au anunţat că nu sprijină FRF în disputa cu gruparea olteană de la DNA, iar replica lui Mircea Sandu a aratat că nu se mai bucură de popularitatea de altădată în forul european. Procedural, suspendarea lui Mircea Sandu poate surveni ca urmare a unei şedinţe a Comitetului Executiv în care colegii acestuia să voteze acest lucru. De asemenea, ar urma să se ia apoi şi decizia înlocuirii lui în Comitetul Executiv. Mai mult, dacă se va ajunge la o condamnare a lui Mircea Sandu în România, va fi exclus, în mod logic, definitiv. Dacă nu, ar urma să fie repus în drepturi.

STIRI SIMILARE >>

Spania a câştigat a cincea oară Cupa Davis
Liga Campionilor: Rezultatele inregistrate miercuri si clasamentele
Candidaţii la titlul de atlet al anului 2012
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-05 16:17:35','7727','18.207.238.169')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata