Box: Preşedintele ANST a obţinut amânarea dezafilierii FRB de la AIBA

02 Octombrie 2012 / Ora: 08:06
Tag-uri: AIBA, ANST, Box, dezafiliere, FRB
Iti place acest articol?  
 

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), Carmen Tocală, a obţinut amânarea cu două luni a dezafilierii Federaţiei Sportive Naţionale de Box, după o discuţie telefonică avută cu secretarul general al Asociaţiei Internaţionale de Box (AIBA).

"I-am explicat domnului secretar general că avem nevoie de o perioadă de timp pentru ca toată situaţia să fie rezolvată în temeiul legii şi ne-a acordat o amânare de două luni. Acum a venit timpul să luăm măsuri statuare, care să salveze boxul românesc. Acest sport a dat României adevărate valori, sportivi care au ajuns în elita boxului internaţional. Nu pot permite ca munca de atâţia ani a acestor oameni să se ducă pe apa sâmbetei", a precizat preşedintele ANST într-un comunicat.

Carmen Tocală se va întâlni marţi cu preşedintele Federaţiei Sportive Naţionale de Box, Rudel Obreja, pentru a stabili care sunt paşii care vor fi parcurşi pentru ca problemele existente în interiorul federaţiei să fie rezolvate.

"Totul trebuie să fie făcut pe cale amiabilă, aceste tensiuni nu pot continua pentru că afectează atât munca sportivilor, cât şi imaginea sportului românesc", a mai spus preşedintele ANST.

STIRI SIMILARE >>

Echipa naţională a României a urcat patru poziţii în clasamentul FIFA
Iordănescu şi-a schimbat radical discursul la sosirea în ţară: Eu sunt vinovatul
Simona Halep a revenit pe locul 3 în clasamentul mondial
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit Daniel Prodan, fostul fundaş al generaţiei de aur
După ce a pierdut şefia COSR, Gabriela Szabo acuză jocuri de culise
Iordanescu pleaca de la nationala
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 03:19:09','15337','34.204.193.85')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata