Ziua muncii, sărbătorită de Google printr-un logo special

01 Mai 2012 / Ora: 08:36
Tag-uri: Google, logo special, Ziua muncii
Iti place acest articol?  
 

Google sărbătoreşte marţi Ziua Muncii, 1 Mai, printr-un logo special, care reprezintă un muncitor, echipat cu salopetă, cască şi trusă de scule, care ridică deasupra capului sigla Google.

În anul 1889, Congresul Internaţionalei Socialiste a decretat ziua de 1 Mai ca Ziua Internaţională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestaţii muncitoreşti. Cu timpul, 1 Mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea ţărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autorităţile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.

În România, 1 Mai a fost sărbătorită pentru prima dată de către mişcarea socialistă în 1890. În perioada regimului comunist, de 1 mai autorităţile organizau manifestaţii uriaşe pe marile bulevarde. Coloanele de muncitori, în ţinute festive, scandau lozinci şi purtau pancarte uriaşe. După 1990, importanţa propagandistică a zilei a fost minimalizată, dar oamenii se bucură de acest eveniment, sărbătorindu-l în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte, delectându-se cu mici şi bere.


Google îşi modifică frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalităţi.

STIRI SIMILARE >>

Compania GOOGLE, acuzată că a furat cu bună ştiinţă datele confidențiale ale utilizatorilor
Google sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii cu un logo special
Compozitorul Gioachino Rossini, aniversat de Google cu un logo special
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Primarul Ploiestiului a protestat in fata Ministerului Mediului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-25 18:34:08','11858','100.24.209.47')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata