Valeriu Tabără, operat în urma accidentului de circulaţie

10 Decembrie 2012 / Ora: 18:52
Tag-uri: accident, operat, Valeriu Tabără
Iti place acest articol?  
 

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, care a suferit fractură de femur la ambele picioare în urma unui accident rutier, a fost supus unei prime intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Timişoara, a doua urmând să aibă loc săptămâna viitoare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat că fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost operat luni la Secţia de ortopedie a unităţii medicale, intervenţia decurgând în condiţii normale.

Medicii care îl îngrijesc pe Tabără au afirmat că luni a avut loc o primă operaţie, la unul dintre picioare, urmând ca săptămâna viitoare să fie operat şi la cel de-al doilea picior şi că pacientul este într-o stare generală foarte bună.

Accidentul în care a fost implicat deputatul PDL Valeriu Tabără a avut loc vineri după-amiază, la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu, declara că Valeriu Tabără a suferit o fractură de femur bilaterală, fiind nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a candidat pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş din judeţul Timiş, şi a pierdut alegrile, cu 19,74% din voturi, în faţa contracandidatului său de la USL, consilierul judeţean Catalin Tiuch, care a primit 55,17% din voturi.

La jumătatea lunii septembrie, Valeriu Tabără a fost supus unei intervenţii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

STIRI SIMILARE >>

Valeriu Tabără a intrat cu maşina într-un cap de pod
Percheziţii în Ilfov şi Bucureşti: sunt vizate 25 de persoane suspectate de evaziune fiscală de 7 mil. euro
BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Cum s-a modificat promovabilitatea după contestaţii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Primarul Ploiestiului a protestat in fata Ministerului Mediului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-09-18 03:59:26','17119','35.172.100.232')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata