Un bărbat a fost ucis de un urs, în judeţul Dâmboviţa

15 Septembrie 2012 / Ora: 16:19
Tag-uri: a fost ucis, bărbat, Dâmboviţa, urs
Iti place acest articol?  
 

Un bărbat, de 71 de ani, din Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa, a fost găsit decedat într-o livadă. Martorii spun că acesta a fost atacat de un urs.


"Este vorba de un bărbat de 71 de ani din localitatea Dealul Frumos, un sat din comuna Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa. Am fost sesizaţi că acest bărbat ar fi fost găsit decedat pe o stradă care face accesul către zona împădurită din localitatea Dealul Frumos. După cum declară şi martorii se pare că acesta ar fi fost atacat de un urs", a precizat Raluca Florescu, IPJ Dâmboviţa.

Reprezentantul Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, a precizat că până acum nu au mai fost înregistrate astfel de incidente în zonă şi că nici nu au existat reclamaţii ale localnicilor privind prezenţa urşilor.

Primele cercetări arată că bărbatul se afla într-o livadă de la marginea pădurii, împreună cu mai mulţi localnici, scrie Mediafax.

La un moment dat, bărbatul, care se afla la distanţă de grup, a fost atacat de un urs, iar o femeie care a văzut incidentul a ţipat, chemându-i în ajutor pe alţi doi localnici.

"După ce l-a atacat pe bărbat şi i-a provocat răni foarte grave, ursul a fugit în pădure. La faţa locului au ajuns Poliţia şi Ambulanţa, dar medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat, declarând decesul acestuia", a adăugat Raluca Florescu.

Localnicii sunt şocaţi de acest incident mai ales că evenimentul s-a petrecut chiar în incinta localităţii, la doar câteva sute de metri distanţă de primele case.

"Am auzit o doamnă că striga. Ţipa cu disperare. Am fugit de la grădină de la mine, am ajuns aici, doamna stătea jos şi cred că era în şoc. În grădina de lângă dânsa se afla domnul Victor Bălan într-o baltă de sânge. Când am ajuns lângă el avea gâtul sfâşiat. Nu am putut decât să sun la 112. Animalul a fugit cât timp a strigat doamna. Aici, noi ne aflăm într-un fond de vânătoare care se cheamă Dunărea. Sunt paznici de vânătoare, sunt oameni care ar trebui să răspundă de animale. Au venit, au dat din umeri. Cred că trebuie să se mai întâmple de 5, 6 ori ca să facă dreptate", a mărturisit, Ionuţ Dumitrache, cel care l-a găsit pe bătrân mort.

 

STIRI SIMILARE >>

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a murit pe stradă, din cauza caniculei
O mie de mineri s-au blocat vineri în subteran, în Valea Jiului
De la 1 Martie intră în vigoare creşteri salariale majore pentru medici, asistente medicale şi profesori
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 20:06:19','14959','34.239.167.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata