Tranzitul autovehiculelor prin vămile Porţile de Fier I şi II s-a închis

05 Februarie 2012 / Ora: 18:08
Tag-uri: vami
Iti place acest articol?  
 

Traficul rutier pe sectoarele de drumuri europene pe care sunt amplasate punctele de trecere a frontierei Porţile de Fier I şi Porţile de Fier II s-a închis începând cu ora 18,00.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES că măsura a fost luată din cauza zăpezii abundente, a gheţii şi poleiului format pe carosabil atât pe teritoriul judeţului Mehedinţi, cât şi al Republicii Serbia.

"Autorităţile de poliţie rutieră române şi sârbe au convenit că pentru evitarea blocajelor şi producerii unor evenimente rutiere tragice în zona lor de competenţă este oportună reducerea circulaţiei rutiere de persoane şi mărfuri şi să nu se mai permită tranzitarea vămilor de către autovehicule, mai ales de cele fără dotări corespunzătoare de iarnă", a precizat Nistor.

Potrivit sursei citate, interdicţia va fi menţinută până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice în zonele PTF Porţile de Fier I şi PTF Porţile de Fier II. Reprezentanta ISU Mehedinţi a amintit că meteorologii au anunţat intrarea în vigoare duminică la ora 18.00 a unei avertizări cu cod portocaliu pentru sudul şi sud-estul ţării, în celelalte zone rămânând valabilă avertizarea de cod galben.

STIRI SIMILARE >>

Extragere aniversară: Şanse duble de câştig la jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40
Protestele de la Posta se extind
Un membru CSM cere anchetarea procurorului general in cazul ordonantei 13
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-09 07:57:47','9800','18.207.255.49')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata