Ploi, ninsori şi temperaturi scăzute. Prognoza meteo pentru week-end

06 Ianuarie 2012 / Ora: 16:11
Tag-uri: ninsori, ploi, prognoză meteo, temperaturi scăzute
Iti place acest articol?  
 

Sâmbătă, valorile termice vor continua să scadă în cea mai mare parte a ţării. În regiunile din jumătatea de sud-est înnorările vor persista mai ales pe timpul zilei şi vor cădea precipitaţii pe arii relativ extinse.

La munte, în sud-estul Transilvaniei şi în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, în Muntenia şi Oltenia vor fi ploi, lapoviţă şi doar trecător ninsoare, iar în Dobrogea vor predomina ploile. În cursul nopţii precipitaţiile, cu precădere ninsori, se vor semnala doar pe arii restrânse în extremitatea de răsărit, iar spre dimineaţă şi în cea de vest. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special ziua la munte, unde rafalele vor depăşi 70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, local în Moldova, unde trecător vor fi ninsori viscolite, precum şi în Dobrogea şi Bărăgan.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 1 grad.

La Bucureşti, vremea va continua să se răcească uşor. Cerul va fi noros şi, mai ales ziua, temporar vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Vântul va mai prezenta unele intensificări la începutul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1...0 grade.

Duminică, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii ianuarie. În vestul şi nord-vestul ţării, iar la începutul zilei în estul extrem vor fi înnorări şi precipitaţii locale, mai ales sub formă de ninsoare. În celelalte zone cerul va fi temporar noros, va ninge slab pe arii restrânse la munte şi în Transilvania, în special seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi în sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -9 şi 1 grad.

STIRI SIMILARE >>

Prognoză meteo: Temperaturi scăzute, ceaţă, burniţă, fulguială
Prognoză meteo: Vreme urâtă de toamnă cu ploi şi ceaţă
Premierul Grindeanu susţine desecretizarea arhivei SIPA
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-27 08:10:09','9037','3.231.220.225')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata