Pilot decedat după ce s-a prăbuşit cu un avion ultra-uşor la Giurgiu

21 Octombrie 2012 / Ora: 17:05
Tag-uri: avion ultra-uşor, decedat, Giurgiu, Pilot, s-a prăbuşit
Iti place acest articol?  
 

Un pilot în vârstă de 51 de ani din municipiul Bucureşti a decedat duminică, la câteva ore după ce avionul ultra-uşor pe care îl pilota s-a prăbuşit în apropierea aerodromului din comuna Comana, judeţul Giurgiu.

'Poliţia a fost anunţată în noaptea de sâmbătă spre duminică prin 112 de către o persoană din comuna Comana, judeţul Giurgiu, că, în imediata apropiere a aerodromului de la Comana, s-a prăbuşit un avion ultra uşor', a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că la aproximativ 30 de metri de capătul pistei aerodromului de la Comana se află prăbuşit un avion ultra uşor de tip ZEPHIR 2000 ATEC pilotat de un bărbat de 51 de ani din municipiul Bucureşti. Bărbatul a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni din capitală cu politraumatisme dar la câteva ore după accident a decedat.

Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti iar din primele cercetări a rezultat faptul că pilotul efectuase un zbor autorizat de la aerodromul Clinceni, Ilfov, către Comana, după care, la lăsarea nopţii, a pornit într-un zbor neautorizat către Clinceni, moment în care s-a şi produs tragedia.

STIRI SIMILARE >>

Un pilot a murit după ce s-a prăbuşit cu avionul în timpul unui show aviatic
Un avion de vânătoare sirian s-a prăbuşit din motve tehnice
Un planor a aterizat forţat în Giurgiu
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 06:05:18','15832','3.235.172.213')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata