Două persoane au murit în urma unui incendiu de proporţii din Otopeni

12 August 2012 / Ora: 08:38
Tag-uri: Doi morţi, incendiu, Otopeni
Iti place acest articol?  
 

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seară, în localitatea Otopeni. Trei case au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane aflate într-una dintre clădiri, un bărbat şi o femeie, au fost găsite decedate de pompieri.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale pentru a stinge incendiul care a cuprins cele trei gospodării. Una dintre case a ars din temelii. Pompierii au stins flăcările, dar misiunea nu s-a încheiat, membrii echipajelor încercând să se asigure că au fost lichidate toate focarele de incendiu.

Doi oameni au murit, iar o a treia persoană a fost dusă la spital. O persoană a fost găsită carbonizată, iar cealaltă a fost găsită moartă în toaleta locuinţei.

Petruş Simion, purtător de cuvânt ISU Ilfov, a declarat: "Incendiul a fost aproape lichidat. Se caută încă focare ascunse care ar putea fi găsite în locuinţa care a ars în totalitate. Au fost în total şapte autospeciale cu apă şi spumă. Evenimentul a fost anunţat la 112 la ora 20.52. Victimele sunt un bărbat de 59 de ani şi o doamnă de 46 de ani. A treia persoană, care a fost transportată la spital, a suferit un atac de panică, nicio rană fizică. Din informaţiile obţinute până acum se pare că în case erau doar cele două persoane găsite decedate, dar colegii caută şi alte eventuale victime. Nu s-a trecut la faza de cercetare a cauzelor probabile ale incendiului". (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

68 de persoane au decedat până în prezent din cauza hipotermiei
Klaus Iohannis participă azi la bilanţul DNA pe 2016
Pilotul decedat în accidentul aviatic de la Giurgiu era beat şi voia să fure o mireasă
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

În 2018 s-au născut cei mai puțini copii din ultimii 52 de ani, cu 17.000 mai puțini decât în 2017
Politistii si angajatii din penitenciare ies in strada
Apa Nova cere o anchetă în legătură cu poluarea cu amoniu a râului Argeș: „Cerem scuze bucureștenilor”
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-02-20 03:42:08','14282','34.203.28.212')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata