Crimă fără precedent în România: fiica şi-a omorât mama cu 170 de lovituri de cuţit

02 Iunie 2012 / Ora: 16:00
Tag-uri: şi-a omorât mama, 170 de lovituri de cuţit, Crimă, fiica
Iti place acest articol?  
 

Femeia din Curtea de Argeş şi-a omorât mama cu nu mai puţin de 170 de lovituri de cuţit. Mai mult, aceasta ar fi folosit două cuţite, după ce vârful primului cuţit s-a rupt. Agresoarea a recurs la un asemenea gest pentru a pune mâna pe banii mamei sale. Criminala este profesoară.

Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Argeş şi urmează să fie prezentată, în cursul zilei de sâmbătă, magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Potrivit anchetatorilor, bătrâna vânduse de curând o casă în Câmpulung Muscel, iar rudele şi apropiaţii femeii ştiau că aceasta are în apartament suma de aproximativ 11.000 de euro.

"Bătrâna locuia singură în apartamentul situat la parterul unui bloc din cartierul Ivancea, strada Valea Iaşului. A fost descoperită moartă de către fiica sa, care venise în vizită. Era decedată în dormitor, înjunghiată cu cinci lovituri în zona toracică. Primele date arată că a fost înjunghiată în baie, de unde victima s-a târât până în dormitor", a declarat procurorul Alexandru Petre, de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Anchetatorii au în acest moment un cerc de suspecţi din care fac parte membri ai familiei şi apropiaţi ai bătrânei.

"Rudele şi prietenii ştiau că aceasta are în casă suma de 11.000 de euro rezultată din vânzarea unei case de la Câmpulung Muscel. Nu am reuşit până în acest moment să stabilim dacă suma de bani lipseşte din casă, deoarece nu am reuşit să ajungem cu ancheta la locul indicat de către fiică, în care bătrâna ar fi ţinut banii." a mai declarat procurorul Alexandru Petre.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului criminialist, fiind ridicate toate probele găsite în apartamentul victimei.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă de către un echipaj al Serviciului Medico Legal Argeş, în vederea efectuării necropsiei şi stabirii cauzelor morţii. (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

Bistriţa: Doi răniţi după ce un scuter a fost lovit de un tren
Campanie de susţinere a bolnavilor cu psoriazis
Agentiile CFR, inchise de sambata pana luni
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-21 13:00:22','12656','35.175.201.14')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata