Conducerea Dacia: Protestul salariaților a fost incorect; prioritatea numărul 1 a companiei este securitatea și sănătatea angajaților

02 Decembrie 2016 / Ora: 16:27
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Conducerea societății Automobile Dacia califică protestul de vineri al salariaților de la Mioveni față de condițiile de transport ca fiind o acțiune incorectă, în condițiile în care administrația a arătat, prin acțiunile sale, că se preocupă de securitatea și sănătatea angajaților.

"Astăzi, 2 decembrie, în ciuda acțiunilor clarificate, comunicate și stabilite în ședința respectivă, acțiuni care țin de responsabilitatea Automobile Dacia, un protest incorect, la care au participat câteva sute de angajați, a fost organizat în afara uzinelor. Protestul a generat pierderi de producție. Președintele - director general reafirmă faptul că prioritatea numărul 1 a companiei este securitatea și sănătatea angajaților atât la locul de muncă, cât și în timpul deplasării la și de la locul de muncă. Planul de acțiuni pentru transport va fi coordonat cu rigurozitate, iar monitorizarea acestuia va avea loc în cadrul CSSM", se mai menționează în comunicat.

 

Citeste mai muklt pe agerpres.ro 

STIRI SIMILARE >>

McDonald`s lansează o nouă băutură "sănătoasă" pentru copii
Taxă pe paragină la Timişoara
Întârzieri de două ore la decolarile de pe aeroporturile din Bucureşti
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Greva foamei la Complexul Energetic Oltenia
Grevă la Complexul Energetic Oltenia
Viscol si ninsori in toata tara
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-01-16 06:16:33','24814','18.212.92.235')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata