Bucureştenii, în pericol să rămână fără apă caldă şi căldură

30 Martie 2015 / Ora: 15:55
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Sediul central al RADET a rămas fără apă caldă și căldură, iar în curând nici cetățenii nu vor mai beneficia de aceste servicii.

"Îi solicit lui Sorin Oprescu să cheme la discuții conducerile ELCEN, RADET și reprezentanții Guvernului pentru a găsi o soluție pe termen scurt la aceste probleme. În caz contrar, cetățenii vor rămâne cât de curând fără căldură și apă caldă, iar Bucureștiul nu mai poate avea pretenția că este o capitală europeană dacă nu poate asigura condiții minime pentru un trai civilizat al locuitorilor săi. Revin cu apelul comun adresat lui Victor Ponta și Sorin Oprescu pentru a-și respecta promisiunile făcute în urmă cu doi ani cetățenilor Capitalei. Domnilor, bucureștenii nu mai așteaptă apă caldă și căldură gratuite, așa cum le-ați promis, dar măcar fiți responsabili, finalizați fuziunea ELCEN-RADET pentru a asigura bucureștenilor condiții normale de trai!", se arată într-un comunicat al viceprimarului Capitalei Cornel Pieptea.

Pieptea spune că în urmă cu trei săptămâni a atras atenția public asupra situației în care se află RADET, ca urmare a neîndeplinirii promisiunii făcute în urmă cu doi ani de Sorin Oprescu și Victor Ponta privind fuziunea RADET - ELCEN.

Citeste mai mult pe RTV.Net

 

 

STIRI SIMILARE >>

Liderul clanului Cordunenilor şi alţi trei membri, arestaţi
Cod portocaliu de ninsori, dupa care vine gerul
Azi se redeschide Biblioteca Națională
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Buzau: Cum sa blochezi dezvoltarea economica la margine de oras
Sindicaliştii din căile ferate manifestează în faţa Ministerului Transporturilor
Sindicaliştii de la Dacia protestează în faţa Guvernului
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 20:49:24','22256','34.239.167.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata