Premierul Victor Ponta cere un raport pe cazul Cămătarilor

14 Mai 2012 / Ora: 11:06
Tag-uri: cazul Cămătarilor, Nuţu Cămătaru, raport, Sile Cămătaru, Victor Ponta
Iti place acest articol?  
 

Premierul Victor Ponta cere lămuriri despre cazul fraţilor Cămătaru. Cei doi interlopi nu s-au prezentat la poliţie după ce au fost condamnaţi la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare. Interlopul Sile Cămătaru a fost prins sâmbătă în Germania şi urmează să fie extrădat în România. Poliţiştii n-au reuşit încă să-l găsească pe Nuţu Cămătaru, deşi ministrul Internelor susţine că autorităţile au informaţii despre locul în care acesta se ascunde. Familia şi avocaţii lui Nuţu Cămătaru susţin că acesta se va preda luni.

Premierul Victor Ponta a afirmat că ministrul de Interne Ioan Rus l-a informat că există şanse ca şi Nuţu Cămătaru să fie prins rapid de către autorităţi.

În paralel însă, Ponta i-a solicitat lui Rus să-i prezinte un raport privind numărul şi situaţia celor daţi în urmărire generală de către poliţie. Şeful Executivului ia în calcul posibilitatea unor schimbări la vîrful Poliţiei Române în eventualitatea în care se dovedeşte că nu s-a acţionat cu suficientă fermitate în prinderea celor urmăriţi. "Dacă este cazul, facem schimbări şi de conducere şi de sistem", a declarat Ponta luni dimineaţă.

Deocamdată, Ponta a evitat să menţioneze care sunt deficienţele din sistem şi cei responsabili pentru acestea, dar a apreciat că urmăriţii general nu trebuie doar inventariaţi, fără să se ia măsuri eficiente pentru prinderea lor. "Situaţia cu infractorii pe o listă, într-un computer, dar pe care nu-i caută nimeni, este o situaţie inacceptabilă", a spus primul-ministru.

STIRI SIMILARE >>

Romania are 15 kilometri de drum național asfaltati cu...pamant
Ora Pământului: Guvernul a stins sâmbătă luminile.Vezi ce alte instituţii au participat
Dorel urca drumul pana la cer
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare
Comisia Iordache a adoptat raportul de modificare a Codului Penal
CCR amana dezbaterea pe completurile specializate pana dupa ultimul termen din procesul lui Dragnea
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-20 23:46:10','12162','35.175.201.14')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata