Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta,dat în urmărire naţională

29 Mai 2012 / Ora: 16:14
Tag-uri: şef de cabinet, Codruţ-Alexandru Marta, dispărut, Sorin blujnar, urmărire naţională
Iti place acest articol?  
 

Inspectoratul General al Poliţiei Române a dispus darea în urmărire naţională a lui Codruţ-Alexandru Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

"La data de 25 mai, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri a dispus darea în urmărire naţională a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută. Poliţia a fost sesizată vineri de dispariţia în împrejurări suspecte a lui Marta Codruţ-Alexandru de către soţia acestuia, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut în 21 mai", se arată într-un comunicat al IGPR remis marţi.

IGPR precizează că, la data dispariţiei, Marta era îmbrăcat în sacou de culoare albastru închis, la coate având întărituri din alt material, cămaşă de culoare deschisă (roz-lila), jeanşi de culoare albastru deschis, pantofi albastru închis din piele întoarsă şi că purta ochelari de vedere.

Semnalmentele lui Codruţ-Alexandru Marta sunt: înălţime 1,80-1,84 m, constituţie solidă, ten deschis, ochi albaştri, nas proeminent, bărbia rotundă.

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiaţi luni de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu dispariţia lui Codruţ-Alexandru Marta, fost şef de cabinet al lui Blejnar.

Procurorii au început audierea persoanelor care îl cunosc pe Codruţ Marta, printre aceştia fiind Sorin Blejnar şi Elan Schwartzenberg.

STIRI SIMILARE >>

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului - pe o singură bandă până la sfârşitul lunii iunie
Plimbări gratuite pe Lacul Herăstrău, luni şi marţi
Trafic rutier blocat pe DN6 după ce două tiruri s-au ciocnit frontal. O persoană a murit carbonizată
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare
Comisia Iordache a adoptat raportul de modificare a Codului Penal
CCR amana dezbaterea pe completurile specializate pana dupa ultimul termen din procesul lui Dragnea
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 22:41:51','12556','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata