Directorul Direcţiei Silvice Argeş, arestat preventiv pentru luare de mită

25 Februarie 2012 / Ora: 09:21
Tag-uri: arestat preventi, Directorul Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, luare de mită
Iti place acest articol?  
 

Directorul Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, care este membru PDL, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de luare de mită, fiind suspectat că ar fi primit 12.000 de lei de la şeful unui ocol silvic din judeţ.

irectorul Direcţiei Silvice Argeş a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de către magistraţii Tribunalului Argeş, sub acuzaţia de luare de mită, însă decizia nu este definitivă, ea fiind deja atacată cu recurs de către avocatul inculpatului.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Argeş, judecătorii şi-au însuşit propunerea procurorilor Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, de arestare preventivă, iar Ion Dobrinoiu a fost dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, recursul urmând să fie judecat la Curtea de Apel Piteşti, săptămâna viitoare.

Ion Dobrinoiu este membru PDL Argeş.

Şeful Direcţiei Silvice Argeş a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, de către procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, sub acuzaţia de luare de mită, acesta fiind suspectat că ar fi primit 12.000 de lei de la şeful unui ocol silvic din judeţ.

Ion Dobrinoiu a fost ridicat de către anchetatori în urma unui denunţ formulat de către Florin Păun, şeful Ocolului silvic privat Dragoslavele, din judeţul Argeş, care este şi administrator al SC Explorer Marcos Wood SRL Stoieneşti, după ce a depus suma care i s-a cerut în locul indicat de către superiorul său.

Ulterior, procurorii au făcut percheziţii la sediul Direcţiei Silvice Argeş, în biroul directorului Ion Dobrinoiu şi la domiciliul acestuia, iar după audieri l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită.

Potrivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti, în 22 februarie Ion Dobrinoiu, în calitate de director coordonator al Direcţiei Silvice Argeş, a primit ca mită suma de 12.000 lei de la Florin Păun, administrator la S.C. Explorer Marcos Wood SRL Stoeneşti, judeţul Argeş, pentru a-i facilita atribuirea unui contract de exploatare masă lemnoasă din domeniul silvic public, suma de bani fiind găsită la percheziţiile domiciliare.

În cazul lui Florin Păun, procurorii au dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

STIRI SIMILARE >>

Cod portocaliu de ninsori şi viscol în Bucureşti şi 17 judeţe
Peste 40.000 de elevi din sectorul 2 vor intra in unitatile de invatamant cu cartele de acces
Fetiţă de 9 ani, în comă după ce a fost lovită de o maşină
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare
Comisia Iordache a adoptat raportul de modificare a Codului Penal
CCR amana dezbaterea pe completurile specializate pana dupa ultimul termen din procesul lui Dragnea
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-24 03:53:08','10286','35.175.201.14')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata