Un băiat din Sibiu a fost bătut crunt de colegi, după orele de curs

25 Septembrie 2012 / Ora: 09:56
Tag-uri: a fost bătut, băiat, colegi, orele de curs, Sibiu
Iti place acest articol?  
 

Incident grav la o şcoală din Sibiu. Un copil de 14 ani a fost bătut crunt de mai mulţi colegi de-ai săi după orele de curs.

Scandalul a început în curtea şcolii, însă bătaia a continuat pe drumul spre casă. Mama baiatului acuză profesorii şi conducerea şcolii că nu au luat nicio măsură în acest caz, ba dimpotrivă, i-ar fi hărţuit copilul.

Băiatul povesteşte că a fost bătut chiar în prima săptămână de şcoală. Şapte dintre colegii l-ar fi aşteptat în curtea şcolii după ore.

La sfarşitul orelor au sărit pe mine şi m-au luat la bătaie. A început conflictul în curtea şcolii şi erau profesori de serviciu care au intrat în şcoala când au văzut ce se întâmplă.

Mama băiatului acuză cadrele didactice că nu au încercat să rezolve conflictul dintre copii, ba mai mult, i-au întărâtat pe elevi împotriva băiatului. "Am certificat medico-legal şi de la neuropsihiatrie infantilă pentru îngrijiri de hartuire psihica si traume. Profesorii nu iau nici o masura, dimpotriva ii incurajeaza pe ceilalti sa depuna marturii mincinoase impotriva lui", a declarat Felicia Vârtaş, mama copilului.

Directorul şcolii susţine însă că băiatul agresat este un elev problemă. Lipseşte frecvent de la şcoală şi nu are niciun prieten. El crede că o soluţie ar fi ca elevul să fie transferat la altă şcoală.

"Nu se integreaza. Ce a facut rau? Nu a facut rau, a facut rau ca nu a învatat si a lipsit foarte mult anul trecut. Va aduc catalogul sa vedeti cate absente a avut anul trecut?", a afirmat directorul şcolii, Cornel Ţichindelean.

În replică, mama elevului spune că băiatul a lipsit de teamă, pentru că s-au făcut presiuni asupra lui. "Nu a lipsit numai nemotivat, a lipsit nemotivat cand nu mai putea si nu mi-a spus nici mie, e adevarat. A lipsit pentru ca era hartuit si eu nu-l credeam, nici eu nu-l credeam".

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor. Ei cercetează cazul şi vor lua măsuri împotriva agresorilor.

 

STIRI SIMILARE >>

Patriarhului Daniel i s-a făcut rău în timpul unei slujbe
ANPC, o primă victorie pentru clienţii cu credite în franci elveţieni
Bugetul Sănătăţii, suplimentat cu 26,3 milioane de lei pentru spitalele care au pacienţi răniţi la Colectiv
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Protest la simularea Bac 2019
Pressone.ro: Strategul Darius Vâlcov a plagiat cel puţin 50% din teza sa de doctorat în economie
Celebrul neuropsihiatru francez Boris Cyrulnik revine în România
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-19 23:19:21','15181','3.81.28.94')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata