Victor Ponta: După alegeri, Traian Băsescu va rămâne doar preşedintele său

06 Decembrie 2012 / Ora: 08:56
Tag-uri: alegeri, Traian Băsescu, Victor Ponta
Iti place acest articol?  
 

Victor Ponta îi răspunde lui Traian Băsescu după ce şeful statului a acuzat Guvernul că pregăteşte fraudarea alegerilor. Într-o intervenţie telefonică la România TV, primul-ministru a precizat că executivul a luat "toate măsurile tehnice necesare" pentru ca votul să fie transparent şi corect, avertizând totodată că în urma scrutinului de duminică Băsescu "va deveni foarte cuminte pentru că ţine foarte mult la scaunul lui".

"Votul va fi corect şi în România şi în străinătate. S-au luat toate măsurile tehnice necesare pentru ca în străinătate votul să fie corect şi transparent. Se afundă în penibil domnul preşedinte, ce să mai fraudezi la 60%? Noi nu vom lăsa să se fraudeze votul în străinătate cum l-a fraudat el în 2009", a precizat Victor Ponta.

Conform premierului, după alegerile de duminică,Traian Băsescu va conta "din ce în de mai puţin în viaţa românilor".

"Ieşirile astea extrem de personale... Iese şi nu spune nimic decât cât de supărat e pe ţară. Nu mai are ce să mai facă. Eu ştiu că după 9 decembrie va conta din ce în ce mai puţin în viaţa românilor. Ce preşedinde? Unul pe care nu-l va vrea nimeni? Va rămâne doar preşedintele său. Ani de zile vom munci să îndreptăm relele pe care le-a făcut", a precizat Ponta, adăugând că fiecare ieşire publică a preşedintelui are ca efect creşterea în sondaje a USL:


"Nu va fi cazul unei noi suspendări. După votul de duminică va deveni foarte cuminte şi va respecta pentru că ţine foarte mult la scaunul lui. Ne dorim să iasă şi mâine şi poimâine că şi o mică flacără care mai pâlpâie pe la PDL se va stinge. Cine îl scoate în fiecare ţară la televizor. Se baga în faţă e mai bine pentru USL. Oamenii nu mă mai întreabă de salarii ci spun scăpaţi-ne de Băsescu".

 

STIRI SIMILARE >>

Victor Ponta: Traian Băsescu va face tot ce poate ca să schimbe guvernul USL până la alegeri, dar nu va reuşi
Băsescu: Vineri cel mai târziu vom avea ministru la Muncă
Firea ameninta cu demisia din functiile PSD pentru ca e suparata pe Guvern
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 12:32:21','17008','3.235.62.151')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata