Victor Ponta exclude o nouă suspendare a lui Traian Băsescu

14 Noiembrie 2012 / Ora: 16:57
Tag-uri: suspendare, Traian Băsescu, Victor Ponta
Iti place acest articol?  
 

Premierul Victor Ponta a declarat, într-un interviu pentru Le Figaro, că USL nu ia în calcul o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu pentru că ultimele luni au demonstrat că se poate coabita cu acesta.

Victor Ponta a precizat, în interviul pentru Le Figaro, preluat de Agerpres, că întâlnirea de săptămâna trecută cu preşedintele Traian Băsescu s-a derulat "în mod surprinzător foarte bine".

Întrebat dacă USL va mai încerca să-l destituie pe şeful statului, Ponta a răspuns: "Nu, nu cred. Ultimele luni arată că este posibilă coabitarea. Nu este o poveste de dragoste. Dar testul din vară ne-a schimbat pe amândoi, pentru că am pierdut şi unul şi celălalt. Preşedintele şi-a pierdut majoritatea, nu am reuşit să-l fac să plece. Legislativele din decembrie vor clarifica situaţia şi îl vor desemna pe adevăratul câştigător (...) Ţara are nevoie de stabilitate, vrea să se îndrepte către viitor, nu să-şi regleze conturile. Sunt devotat acestui lucru."

În ceea ce priveşte reprezentarea României la summitul Uniunii Europene care are loc peste 10 zile, Victor Ponta a spus că nu poate spune încă dacă va merge el sau şeful statului.

Ponta a mai spus că "nimănui nu-i plac crizele politice, mai ales mediilor de afaceri". "Criza a trecut, investitorii contează pe o echipă stabilă. Guvernul meu a menţinut prezenţa internaţională a ţării, a redus deficitul bugetar la jumătate, creşterea aşteptată pe 2013 ajunge la 2,2% şi marii investitori străini se întorc", a precizat Ponta.

 

STIRI SIMILARE >>

Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta ca interimar la Ministerul Sănătăţii
Se cere excluderea Alinei Gorghiu din Partidul Național Liberal
Liviu Dragnea sustine ca nu are habar de ordonanta gratierii: N-am inteles ce vor ei sa faca
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 12:30:25','16424','3.235.62.151')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata