UNPR Sector 5 a depus plângere penală împotriva lui Marian Vanghelie

12 Iulie 2011 / Ora: 19:45
Tag-uri: Marian Vanghelie, UNPR
Iti place acest articol?  
 

Preşedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu, anunţă că a depus, luni, o plângere penală "împotriva primarului Marian Vanghelie şi a echipei sale", după ce, joi, un grup de reprezentanţi ai filialei Uniunii ar fi fost atacaţi de "oamenii" liderului PSD Bucureşti.

"Organizaţia UNPR Bucureşti, Sector 5, reprezentată de preşedintele Corin Romanescu, a depus luni, 11 iulie a.c., plângerea penală nr. 3010553/11.07.2011 la Secţia 24 de Poliţie din Sectorul 5, str.Bazaltului, Nr. 20-30, împotriva primarului Marian Vanghelie şi a echipei sale, care au ameninţat pe data 7 iulie 2011, orele 18.30, membrii UNPR, Bucureşti, Sector 5 cu bâte, sticle şi săbii", se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

În comunicatul semnat de Corin Romanescu se afirmă că "intervenţia oamenilor lui Marian Vanghelie şi dorinţa lor de a-şi revendica teritorii din Sectorul 5" sunt "abuzive".

"Acţiunea a fost gândită de oamenii lui Marian Vanghelie în frunte cu Aura Ilie, consiliera primarului Sectorului 5 şi liderul de zonă aşa cum s-a prezentat în faţă membrilor UNPR Bucureşti, Sector 5. Din cauza acestei intervenţii violente, imaginea şi siguranţa membrilor partidului nostru în Sectorul 5 a avut de suferit şi există toate premisele, dacă nu se iau măsuri de prevenţie, că această situaţie să se repete. Am solicitat organelor abilitate ale statului să intervină şi aşteptăm să înceapă cercetările în acest caz, pentru a lămuri lucrurile. Este inadmisibil ca în Secolul XXI, în capitală unei ţări europene, să se mai utilizeze astfel de practici, venite parcă din sălbăticie", se arată în comunicat.

Preşedintele filialei UNPR, Corin Romanescu, relata, într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că un grup de reprezentanţi ai UNPR Sector 5 a fost atacat cu bâte, sticle şi săbii, joi seară, de către "oamenii lui Marian Vanghelie", la o întâlnire cu "cetăţenii din această zonă".


STIRI SIMILARE >>

Victor Ponta: PSD îl susţine pe Marga pentru preşedinţia ICR
Klaus Iohannis respinge ajutorul pentru Republica Moldova
Cristian Diaconescu cauta pe Facebook oameni cu curaj, pentru Miscarea Populara
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-05 10:52:28','5250','3.236.126.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata