Traian Ungureanu: Becalizarea PNL înseamnă târârea în mahala

15 Noiembrie 2012 / Ora: 18:39
Tag-uri: Becalizarea PNL, mahala, Traian Răzvan Ungureanu
Iti place acest articol?  
 

Purtătorul de cuvânt al ARD în campania electorală pentru parlamentare, Traian Ungureanu, a atacat PNL pe care l-a numit "partid adăpost - trambulină", făcând referire la alăturarea formaţiuni de numele lui Gigi Becali şi Dan Voiculescu. Gigi Becali a răspuns atacului: "TRU este un neica nimeni".

"PNL a ajuns un partid-adăpost, trambulină, rampă, în orice caz un partid la dispoziţia unor oameni ca Gigi Becali. Să nu îl uităm nici pe Dan Voiculescu. Crin Antonescu şi-a atacat propriul partid. "Becalizare" înseamnă să târăşti un partid care avea de bine, de rău, discurs, valori, decenţă la nivel de mahala. Gigi Becali are şanse foarte mari ca alături de Crin Antonescu să pună capăt existenţei şi credibilităţii PNL-ului", a spus purtătorul de cuvânt al ARD.

TRU l-a atacat şi pe liderul PNL. "Cred că pentru Crin Antonescu ziua de 9 decembrie este foarte importantă pentru că va fi ultima zi în care poziţia lui va fi sigură şi nepusă sub semnul întrebării. După 10 decembrie cred că începe altă epocă şi pentru Crin Antonescu. Din 10 decembrie Crin Antonescu va fi primul care va păşi pe canapeaua lui Antonescu", a spus Ungureanu.

Gigi Becali, candidat USL în Bucureşti, a declarat că Traian Ungureanu este un "neica nimeni", "fără vorbe, fără fapte, fară faţă".

"Eu ştiu că de la om trebuie să ceri roade, nu frunze şi de la om trebuie să ceri fapte şi nu vorbe. TRU nu are nici vorbe, nici fapte, nici faţă, n-are nimic. Dacă s-ar „ungureniza" România am ajunge în epopa primitivă şi mizerie. Un om care n-a făcut nimic în viaţa lui, un om care nu este bun de nimic. Se compară el cu mine vreodată? Păi dacă se „becalizează" România va fi promovată familia, credinţa în Cristos, ca oamenii să se ducă la biserică duminica, legile lui Dumnezeu. TRU nu promovează nimic. Este un neica nimeni", a declarat Gigi Becali.

 

STIRI SIMILARE >>

Mircea Cinteză a demisionat din Senat
Consiliul Europei cere Comisiei de la Veneţia să verifice dacă Guvernul Ponta a respectat statul de drept
Președintele Iohannis a convocat societatea civilă la consultări privind oportunitatea organizării unui referendum pe justiție
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-16 20:37:40','16465','35.170.75.58')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata