Partida Romilor va susţine PDL în cinci judeţe la alegrile locale

23 Martie 2012 / Ora: 18:44
Tag-uri: alegri locale, Partida Romilor, PDL
Iti place acest articol?  
 

Reprezentanţii PDL din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău au convenit vineri, la Suceava, la o întâlnire cu reprezentanţii Partidei Romilor Pro Europa, condusă de deputatul Nicolae Păun, să încheie acorduri judeţene pentru susţinerea PDL în alegerile locale şi parlamentare.

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat după întâlnire că au fost puse bazele unui acord politic de colaborare pentru dezvoltare comunitară şi susţinere în alegerile locale şi parlamentare din acest an.

Prin acest acord, reprezentanţii Partidei Romilor din cele cinci judeţe vor sprijini în alegerile locale şi parlamentare candidaţii PDL, urmând ca aceştia să susţină priorităţile pentru comunitatea romilor în vederea dezvoltării locale şi regionale.

Deputatul Nicolae Păun a declarat că este nevoie de un acord de colaborare cu PDL cel puţin în aceste cinci judeţe.

El a transmis delegaţiilor prezente că după discuţiile de vineri reprezentanţii PDL şi ai Partidei Romilor din cele cinci judeţe se vor întâlni, începând de sâmbătă, pentru a stabili priorităţile acordului politic de colaborare şi susţinere a PDL şi idei şi concepte şi formele de colaborare pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an.

"Până în 31 martie trebuie să ajungem la un acord de colaborare şi susţinere a PDL în sensul în care PDL va acorda sprijin în vederea dezvoltării comunitare şi regionale", a spus Păun.

Potrivit preşedintelui Partidei Romilor, comunităţile de romi au nevoie de sprijin din partea autorităţilor locale pentru dezvoltare.

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a spus că speră că astfel de acorduri se vor încheia la nivel naţional între PDL şi Partida Romilor.

 

STIRI SIMILARE >>

Victor Ponta: Am semnat un document de colaborare inter-instituţională cu preşedintele
Băsescu, la învestirea lui Mănescu: Sper că nu veţi mai avea aprecieri de tip Antonescu legate de DNA
Răspunsul oficial al Parlamentului la mesajul Departamentului de Stat al SUA
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 05:46:48','10933','18.232.38.214')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata