George Maior, ambasadorul României în SUA, chemat marţi la Comisia de control SRI să dea explicaţii

04 Septembrie 2018 / Ora: 10:12
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

George Maior, ambasadorul României în SUA, va fi audiat marţi de Comisia de Control SRI, după ce Maior a declarat că scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani autorităţilor române este expresia unui lobby pentru persoane care au probleme cu legea.

Chemarea vine ca urmare a reacţiei ambasadorului României în SUA la scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New York. Acesta s-a adresat preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români cărora le-a cerut verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor. George Maior este nominalizat de Giuliani ca fiind unul dintre semnatarii protocoalelor care au permis abuzuri în România.

"Un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din Statele Unite, nu ştiu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea (scrisoarea-n.r.) este expresia unui lobby, iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia, asta vă spun clar" a fost replica lui Maior.

 

Citeste mai mult pe mediafax.ro

 

STIRI SIMILARE >>

Noua conducere a Camerei Deputaţilor, validată de plen
Cluj-Napoca: PDL îl susține pe viceprimarul Radu Moisin în locul primarului Sorin Apostu
Preşedinţie: Declaraţia lui Puiu Haşotti există, ceremonia de învestitură va putea avea loc luni
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Președintele Iohannis a convocat societatea civilă la consultări privind oportunitatea organizării unui referendum pe justiție
Iohannis a promulgat bugetul
Kelemen Hunor: Kovesi ar trebui să fie procuror general acolo unde candidează
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-03-23 00:14:57','26835','54.236.246.85')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata