Fostul director al Poştei Române va candida la alegerile parlamentare sub sigla ARD

06 Octombrie 2012 / Ora: 13:56
Tag-uri: alegerile parlamentare, ARD, Dumitru Daniel Neagoe, Fostul director, Poşta Română
Iti place acest articol?  
 

Fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, în prezent consilier ales pe lista PDL în Consiliul Judeţean Prahova, va candida într-un colegiu uninominal la alegerile parlamentare din 2012 pentru Camera Deputaţilor în judeţul Prahova, principalul său contracandidat fiind deputatul PNL Graţiela Gavrilescu.

Dumitru Daniel Neagoe, fost director al Poştei Române în perioada guvernelor PDL şi în prezent consilier judeţean ales la alegerile locale din iunie pe lista PDL Prahova, va candida la scrutinul parlamentar din 9 decembrie pentru un mandat de deputat.

Neagoe a declarat că va candida în colegiul uninominal pentru Camera Deputaţilor numărul 3 Prahova, colegiu care în prezent este reprezentat în Parlament de deputatul PNL Graţiela Gavrilescu. De altfel, Gavrilescu va fi principalul contracandidat al lui Dumitru Neagoe la aceste alegeri.

Dumitru Neagoe a precizat că va candida sub sigla ARD şi că în interiorul PDL Prahova candidatura sa a fost confirmată, dosarul urmând să fie analizat în vederea validării şi în interiorul ARD.

Întrebat dacă se aşteaptă la atacuri politice legate de activitatea sa ca director al Poştei Române, în condiţiile în care mandatul său a fost unul foarte controversat, iar presa a scris despre pierderi şi concedieri în masă la Poşta Română, Dumitru Daniel Neagoe a răspuns: "Depinde de doamna Graţiela Gavrilescu dacă va dori să facă în acest fel campanie şi dacă va lua în considerare faptul că a fost vorba doar de articole de presă, care nu au la bază o analiză asupra activităţii mele la Poşta Română".

În legătură cu activitatea sa la conducerea Poştei Române, Dumitru Daniel Neagoe a afirmat că oricând poate face dovada că situaţia nu este cea prezentată în presă. "Oricând pot demonstra că am preluat conducerea Poştei Române într-o situaţie dezastruoasă şi am adus-o la o situaţie de echilibru. Nu spun că situaţia de la Poşta Română este excelentă, dar nu este aşa cum o descriu unii", a spus Neagoe.

Dumitru Daniel Neagoe a preluat conducerea Companiei Naţionale Poşta Română la mijlocul anului 2010, fiind înlocuit din funcţie în luna mai.

Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, declara, după înlocuirea din funcţie a lui Neagoe, că în ultimii ani a existat "o acţiune de devalizare" a Poştei Române, "situaţie fără precedent", care a pus în pericol o instituţie strategică a statului român şi siguranţa financiară a 36.000 de angajaţi şi a familiilor acestora.

 

STIRI SIMILARE >>

Biroul Electoral Central a admis constituirea ARD şi a USL
PDL nu exclude o discuţie cu PP-DD, după alegerile parlamentare din decembrie
Ponta: Vom face o analiză dacă aderarea României la euro în 2015 mai este un termen realist
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-23 10:11:39','15458','3.233.219.101')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata