11 deputaţi şi 3 senatori au luat cuvântul doar o singură dată în plen

14 Ianuarie 2011 / Ora: 18:56
Tag-uri: luare de cuvant, parlament, plen
Iti place acest articol?  
 

Un număr de 11 deputaţi au luat cuvântul în Parlament doar pentru a depune jurământul de credinţă, situaţie în care se regăsesc şi trei senatori, potrivit bilanţului activităţii parlamentare prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă de reprezentanţii Institutului pentru Politici Publice.

Din cei 11 deputaţi care au intervenit în plen de la începutul mandatului doar pentru a depune jurământul de credinţă patru sunt democrat-liberali - Florin Serghei Anghel, Sorin Gheorghe Buta, Stelian Ghiţă-Eftemie şi Ştefan Seremi, trei de la PSD+PC - Dumitru Boabeş, Ileana Cristina Dumitrache şi Mădălin Voicu, doi independenţi - Constantin Mazilu şi Răzvan Ţurea, un repezentant al UDMR - Palfi Mozes Zoltan.

La Senat, social-democraţii Constantin Tămagă şi Gheorghe Saghian, cât şi democrat-liberalul Mihai Stănişoară au luat cuvântul doar pentru a rosti jurământul de credinţă, conform IPP.

Pe de altă parte, topul deputaţilor cu cele mai multe luări de cuvânt în plen de la începutul mandatului este condus de liderul social-democraţilor, Mircea Duşa, cu 378 de intervenţii, urmat de Aura Vasile (PSD+PC) - 326 de declaraţii, liderul PDL, Mircea Toader, cu 313 luări de cuvânt, viceliderul liberalilor Eugen Nicolăescu, cu 307 declaraţii şi social-democratul Florin Pâzlaru - 242 de intervenţii.

Cele mai multe luări de cuvânt la Senat a avut liberalul Emilian Frâncu, cu 201 astfel de intervenţii, urmat de social-democratul Toni Greblă cu 160 de declaraţii, liberalul Puiu Haşotti cu 150, social-democratul Petru Daea, cu 144 şi democrat-liberalul Gheorghe David, cu 127.

IPP arată că peste 65 de deputaţi nu au avut declaraţii politice, în timp ce la Senat s-au înregistrat 35 de astfel de cazuri.

STIRI SIMILARE >>

Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni după aproape două luni de suspendare din funcţie
Deputatul Mara Mareș a devenit președinte al TNL
Traian Băsescu participă la Summitul NATO de la Chicago
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cine sunt jurnaliştii care au refuzat invitaţia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU
Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18
PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 12:52:24','1454','3.235.62.151')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata