Topul tragediilor petrecute de Ziua Recunoştinţei

25 Noiembrie 2011 / Ora: 17:42
Tag-uri: scandaluri, top, tragedii, Ziua Recunoştinţei
Iti place acest articol?  
 

Moartea şocantă a unei vedete de cinema, căderea în dizgraţie a unui sportiv celebru şi o arestare care ar fi putut opri orice carieră se numără printre dramele incluse în Topul 5 al tragediilor şi scandalurilor petrecute în perioada sărbătorii de Ziua Recunoştinţei.

Moartea actriţei Natalie Wood ocupă prima poziţie în acest top.

Evenimentele petrecute în urmă cu 30 de ani, pe 28 noiembrie 1981, au revenit în actualitate, odată cu decizia autorităţilor americane de a redeschide ancheta în cazul morţii actriţei americane, decedată în circumstanţe misterioase, în timpul unei croaziere făcute în largul coastelor Californiei, în 1981. Acest demers al poliţiei are la bază noi informaţii despre moartea actriţei americane, al cărei deces a fost considerat la acea vreme un simplu accident, dar care s-a aflat ulterior la baza multor speculaţii, precizează un comunicat emis de biroul şerifului din comitatul Los Angeles (LASD).

La vârsta de 43 de ani, Natalie Wood a fost găsită înecată în apropiere de Catalina Island din golful oraşului Los Angeles, pe 29 noiembrie 1981. LASD şi procuratura din Los Angeles au ajuns, atunci, la concluzia că moartea actriţei a fost un accident.

Accidentul de automobil provocat de jucătorul de golf Tiger Woods ocupă locul al doilea în acest top.

Lucrurile au început să meargă tot mai rău pentru celebrul jucător american de golf cu câteva zile înainte de Ziua Recunoştinţei din 2009, când publicaţia National Enquirer a afirmat că Tiger Woods avea o aventură cu Rachel Uchitel, fosta amantă a actorului David Boreanaz. Atunci, în primele ore ale dimineţii din Vinerea Neagră, Tiger Woods a fost victima unui accident de automobil, în urma căruia şi-a avariat destul de serios maşina, un model SUV, în apropiere de reşedinţa sa din Florida. Soţia sportivului american, Elin Nordegren, a fost văzută în acea dimineaţă agitând o crosă de golf în direcţia celebrului jucător de golf.

Weekendul nefericit petrecut împreună de Pamela Anderson şi Kid Rock în 2006 ocupă poziţia a treia în acest clasament.

Weekendul prelungit de Thanksgiving a reprezentat ultima picătură pentru relaţia turbulentă dintre starleta Pamela Anderson şi rockerul Kid Rock. Căsătoriţi în iulie 2006, cei doi au decis să îşi petreacă acel sfârşit de săptămână în sudul Statelor Unite. La începutul lunii noiembrie, Pamela Anderson suferise un avort spontan. Însă luni, în prima zi lucrătoare după această sărbătoare americană, cele două vedete au părut extrem de grăbite în drumul lor spre tribunal şi au depus, fiecare, actele prin care solicitau divorţul, punând astfel capăt unuia dintre cele mai scurte mariaje de la Hollywood.

Arestarea actorului Robert Downey Jr. pentru posesie de droguri, în noiembrie 2000, ocupă poziţia a patra în topul 5 al tragediilor şi scandalurilor petrecute în perioada sărbătorii de Ziua Recunoştinţei.

La doar câteva luni după ce şi-a reluat cariera, întreruptă de alte scandaluri şi condamnări pentru consum de droguri, cu un rol în serialul "Ally McBeal", Robert Downey Jr. a fost din nou arestat pentru posesie de droguri, în sâmbăta din weekendul de Thankgiving, într-un hotel din Palm Springs. A fost nevoie însă de o altă arestare, în aprilie 2001, pentru ca actorul american să recunoască că suferă de dependenţă, să se interneze într-o clinică specializată şi să îşi reconstruiască apoi, pas cu pas, drumul către succes.

Decesul tragic al unui star din filmele western, din 1942, ocupă locul al cincilea în acest top.

La două zile după Ziua Recunoştinţei din 1942, în clubul Cocoanut Grove din Boston şi-au pierdut viaţa 492 de persoane, în cel mai grav incendiu din istoria showbizului american. Printre victime s-a aflat şi Buck Jones, un cascador care devenise o veritabilă vedetă a filmelor western. Cu câteva ore înainte de izbucnirea devastatorului incendiu, Buck Jones vizitase un spital pentru copii din Boston.

STIRI SIMILARE >>

Milionar peste noapte, după ce un meteorit rar întâlnit i-a căzut în grădină
Targul de Craciun organizat de Primaria Bucuresti in Piata Constitutiei se deschide pe 1 decembrie
HOROSCOPUL ZILEI: 16 decemrie 2012
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cel mai poluat loc din lume: 18 tone de deșeuri descoperite
Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România
Comentatorul român Ilie Dobre a fost inclus pentru a şaptea oară în Cartea Recordurilor
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 06:24:22','8114','3.236.108.61')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata