TOP 10 al supercarurilor şi maşinilor exotice la Geneva 2011

03 Martie 2011 / Ora: 19:41
Tag-uri: maşini, Salonul auto de la Geneva, top
Iti place acest articol?  
 

Pasionaţii sutelor de cai putere nu au rămas dezamăgiţi la Salonul Auto Geneva 2011, unde au avut ocazia să vadă în premieră câteva modele exclusiviste foarte importante.

Iată un top al celor mai tari supercaruri şi maşinie exotice care au fost prezentate în premieă mondială la Geneva 2011.

Locul 10: Maserati GranCabrio Sport. Versiune upgradată a frumosului cabriolet italian, GranCabrio Sport ajunge la 450 CP, beneficiind de mici detalii exclusiviste, precum şi de o nouă culoare pentru caroserie, Rosso Trionfale.

Locul 9: Gumpert Tornante. La bază este un model Gumpert Apollo, revizuit în profunzime de carosierul Touring Leggera.

Locul 8: Lexus LF-A Nurburgring Edition.Unul dintre cele 50 de exemplare dedicate recordului stabilit la Nurburgring a fost prezent şi la Geneva 2011.

Locul 7: Aston Martin Virage. Maşina se bazează, în cea mai mare parte, pe modelul DB9, însă primeşte upgrade-uri estetice şi tehnice menite a păstra atractivitatea GT-ului britanic.

Locul 6: Bentley Supersports Ice Speed Record. Ediţie specială, dedicată maşinii care a stabilit un nou record de viteză pe gheaţă.

Locul 5: Jaguar XKR-S. Cel mai puternic Jaguar XKR primeşte indicativul S, care înseamnă un mic surplus de putere, dar un mare plus la capitolul agresivitate estetică.

Locul 4: Koenigsegg Agera R. "Vânătorul" de Veyron vine într-o versiune upgradată la Geneva 2011, oferindu-le celor interesaţi 1.115 CP ecologici.

Locul 3: Ferrari FF. Cel mai controversat Ferrari în acest moment oferă tracţiune integrală dezvoltată inhouse şi o caroserie în stil shooting break.

Locul 2: Pagani Huayra. Un adevărat rival pentru Bugatti din punct de vedere al stilului, dar şi al performanţelor de vârf.

Locul 1: Lamborghini Aventador LP700-4. Cea mai aşteptată noutate din domeniul supersport la Geneva 2011, urmaşul lui Murcielago reuşeşte să ducă renumele Lamborghini mai departe şi în acest deceniu, anunţându-se un combatant de seamă în Olimpul supercarurilor.
STIRI SIMILARE >>

Smiley, implicat într-un accident rutier
Cea mai valoroasă limbă
Ziua internațională a fericirii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cel mai poluat loc din lume: 18 tone de deșeuri descoperite
Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România
Comentatorul român Ilie Dobre a fost inclus pentru a şaptea oară în Cartea Recordurilor
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-04-06 08:47:56','2478','18.207.130.162')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata