Lady Gaga, artista cu cele mai mari venituri obţinute în 2011

15 Decembrie 2011 / Ora: 11:25
Tag-uri: Lady Gaga, top, venituri
Iti place acest articol?  
 

Lady Gaga ocupă prima poziţie în topul artistelor cu cele mai mari venituri obţinute în 2011, surclasându-şi concurentele, cântăreaţa americană încasând în acest an circa 90 de milioane de dolari.

Lady Gaga a obţinut venituri de aproape două ori mai mari decât cea mai apropiată dintre "rivalele" ei în acest top - cântăreaţa country Taylor Swift - graţie unor contracte de publicitate şi încasărilor din concerte. Lady Gaga a încasat, în medie, 1,3 milioane de dolari pentru fiecare show pe care l-a susţinut în 2011.

Taylor Swift ocupă poziţia a doua, cu venituri de 45 de milioane de dolari, graţie vânzărilor albumului ei "Speak Now" care s-a dovedit a fi un hit, dar şi liniei de parfumuri pe care tânăra starletă americană l-a lansat la începutul acestui an.

Pe poziţia a treia se află Katy Perry, care a reuşit să obţină venituri de aproximativ 44 de milioane de dolari în 2011.

Veniturile obţinute de Beyonce au scăzut la 35 de milioane de dolari din cauza numărului mic de concerte pe care artista americană le-a susţinut în acest an, însă noul ei album "4", noua ei linie vestimentară şi două noi parfumuri au ajutat-o pe soţia rapperului Jay-Z să ocupe totuşi locul al patrulea în acest top.

Rihanna s-a clasat pe poziţia a cincea, cu venituri de 29 de milioane de dolari, obţinute în principal din vânzările albumului "Loud" şi contractelor de publicitate semnate cu compania de produse cosmetice CoverGirl.

Topul a fost alcătuit pe baza declaraţiilor de venituri, datelor privind vânzările de discuri, a încasărilor din concerte şi turnee, şi a interviurilor acordate de avocaţi, manageri, organizatori de concerte şi chiar de artişti. Topul a avut în vedere veniturile realizate în perioada mai 2010 - mai 2011 înainte de deducerea taxelor şi a onorariilor pentru manageri şi agenţii de presă ai artiştilor.

STIRI SIMILARE >>

Mașina cu două fețe
HOROSCOPUL ZILEI: 22 noiembrie 2012
SRI, mesaj amuzant de Dragobete
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cel mai poluat loc din lume: 18 tone de deșeuri descoperite
Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România
Comentatorul român Ilie Dobre a fost inclus pentru a şaptea oară în Cartea Recordurilor
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-27 07:14:10','8597','3.95.139.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata