Cele mai frumoase atracţii turistice gratuite din lume

06 Iunie 2011 / Ora: 19:36
Tag-uri: atracţii turistice, top
Iti place acest articol?  
 

În timp ce pentru unele obiective turistice fascinante biletul de intrare se ridică la zeci de euro, pentru altele, cel puţin la fel de impresionante, accesul este gratuit. Nu te lăsa influenţat de prejudecata conform căreia gratuit echivalează cu ceva de proastă calitate.

Când vine vorba de atracţii turistice magnifice de pe glob, cu acees gratuit, singurul inconvenient este aglomeraţia. Lonelyplanet îţi promite, însă, că merită.

Unele oraşe, precum Londra şi New York, pun la dispoziţia turiştilor activităţi extraordinare, care nu implică niciun fel de cost şi care sunt suficiente pentru a-ţi umple timpul liber pentru o săptămână întreagă.

Publicaţia amintită îţti prezintă o listă a celor mai bune obiective turistice din lume pentru care nu trebuie sa plăteşti.

Grădinile din Kensington, Londra. Aflate chiar în centrul Londrei, acestea acoperă o suprafaţă de 255 ha şi au făcut parte iniţial din Hyde Park.

O veritabilă oază de verdeaţă, în centrul aglomerat al oraşului, înconjoară Palatul Kensington. Accesul în toate cele trei grădini este gratuit, iar frumuseţea acestora merită plimbarea.

Arta pe străzile oraşului Buenos Aires. Buenos Aires are un număr de cartiere care se diferenţiază de celelalte prin străzile unice, desenate de artiştii locali.
STIRI SIMILARE >>

O cutie cu `nimic` este cadoul la modă pentru Crăciunul din acest an în Marea Britanie
Campionat Internațional de Artificii, la București
Cea mai lungă trenă a unei rochii de mireasă
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Cel mai poluat loc din lume: 18 tone de deșeuri descoperite
Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România
Comentatorul român Ilie Dobre a fost inclus pentru a şaptea oară în Cartea Recordurilor
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-05 07:16:30','4460','34.232.62.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata