S-a lansat parfumul pentru fiecare grupă de sânge

26 Aprilie 2011 / Ora: 17:46
Tag-uri: grupă de sânge, parfum
Iti place acest articol?  
 

Dacă există diete potrivite fiecarei grupe de sânge, de ce nu ar exista şi un parfum pentru fiecare grupă? Aşa şi-au spus doi afacerişti italieni, Antonio Zuddas şi Giovanni Castelli, care au lansat pe piaţă esenţe în patru note, sub numele de Blood Concept.

Practic, fiecare grupă de sânge are parfumul aferent, distinct, conform AOL. Recipientele nu au nici 50 de ml, însă acest tip de personalizare promite să vândă.

Parfumul destinat celor cu grupa de sânge 0 este profund, puternic, precum primitiva Africa, evocând de altfel începuturile omului, după cum este descris de către cei care l-au gândit, avand la bază cimbrul, zmeura, trandafirul, lemnul de cidru şi notele metalice, care, de altfel, se regăsesc în toate parfumurile.

Parfumul destinat grupei de sânge A este îndrăzneţ şi imprevizibil, având la bază plantele verzi, frunzele de roşie, busuiocul. Cel destinat grupei de sânge AB este îndrăzneţ şi ascuţit, fiind cel mai nou şi mai futurist dintre toate, notele metalice simţindu-se cel mai puternic.

Cât despre esenţa destinată celor cu grupa de sânge B, aceasta este una lemnoasă, cu note de măr roşu, cireşe negre, piper, ceai negru. Toate parfumurile sunt unisex.
STIRI SIMILARE >>

David Copperfield a devenit tată în secret, în urmă cu 16 luni
Carla Bruni şi-a arătat burtica, pentru prima oară
A înflorit planta cu cel mai urât miros din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 20:17:05','3626','34.204.168.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata