Suporteri îmbrăcaţi în ştrumfi pentru a-şi susţine echipa VIDEO

08 Mai 2012 / Ora: 17:19
Tag-uri: ştrumfi, Hartlepool United, suporteri
Iti place acest articol?  
 

Suporterii unei echipe de fotbal fac senzaţie pe internet după ce s-au deplasat la un meci îmbrăcaţi în costume de ştrumfi. Îmbrăcaţi în costume alb-albastre şi vopsiţi pe faţă, suporterii au fost fotografiaţi în autobuz, tren sau metrou.

Suporterii echipei Hartlepool United, din liga a treia engleză, s-au îmbrăcat în costume alb-albastre şi s-au vopsit pe faţă, fiind fotografiaţi în autobuz, tren sau metrou, pe traseul de 370 de kilometri spre stadionul formaţiei Charlton, adversara din ultimul meci al echipei lor din acest sezon.

Fotografiile cu ştrumfii în autobuz, pe scările rulante la metrou sau pe peronul metroului londonez au avut deja peste 15.000 de vizionări în 24 de ore.

"Am primit un mesaj de la un prieten care spunea că ştrumfii au invadat stadionul echipei Charlton (n.r. - adversara formaţiei Hartlepool în ultimul meci din campionat), iar apoi am văzut pozele. Este fantastic. Pentru jucători înseamnă foarte mult sprijinul suporterilor", a declarat antrenorul echipei Hartlepool, Neale Cooper.

Costumarea suporterilor echipei Hartlepool pentru ultimul meci al formaţiei lor într-un sezon reprezintă o tradiţie veche de 25 de ani.

Anul trecut, aceştia s-au costumat în personajele OOmpa Loompa (n.r. - din filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată") pentru ultimul meci al anului, disputat tot în compania formaţiei Charlton.

 

STIRI SIMILARE >>

Violenţe la protestul suporterilor Universităţii Craiova de la Bucureşti: 40 de fani au fost reţinuţi
Derbiul Panathinaikos Atena- Olympiakos, suspendat din cauza violenţelor
Karl Lagerfeld va pune în vânzare un parfum cu miros de cărţi
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-25 22:45:00','12034','18.204.227.117')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata