Vinul roşu te ajută să nu te îngraşi de Sărbători

14 Aprilie 2012 / Ora: 15:16
Tag-uri: sărbători, vin roşu
Iti place acest articol?  
 

Un compus din vinul roşu de tip Merlot face ca grăsimile din mâncare să fie asimilate mai greu de organism, spun specialiştii americani.

Substanţa din compoziţia vinului roşu se numeşte piceatannol şi a fost descoperită de cercetătorii de la Universitatea Purdue din SUA. Potrivit specialiştilor, acest compus se regăseşte în strugurii roşii, dar şi în afine şi în fructul pasiunii.

Piceatannolul inhibă generarea de celule adipoase blocând activitatea insulinei, care în mod normal participă la formarea celulelor de grăsime din corp.

'În prezenţa piceatannolului, celulele adipoase nu se mai dezvoltă, fiindcă această substanţă afectează adipogeneza (totalitatea proceselor prin care celulele tinere de grăsime devin adipocite adulte)", explică medicul Kee-Hong Kim, coordonatorul studiului american.

STIRI SIMILARE >>

HOROSCOPUL ZILEI: 13 decembrie 2012
Nepoata unei victime de pe Titanic, supravieţuitoare a naufragiului Concordiei
REŢETA ZILEI: Pilaf de roşii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-25 23:20:10','11463','18.204.227.117')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata