REŢETA ZILEI: Tort Medena

07 Decembrie 2012 / Ora: 11:03
Tag-uri: REŢETA ZILEI, Tort Medena
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente
- pt. ruladă
:
6 ouă
6 linguri făină
6 linguri zahar
1/2 lingurita praf copt

- Crema de vanilie
1 litru lapte
2 plicuri budincă vanilie
7 linguri făină cernută
6 linguri zahar
180 gr. unt / marga
zahar pudra dupa gust
4-5 banane

Mod de preparere:
- pentru ruladă:

Amestecam albusurile cu zaharul si mixam pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praf de copt.

Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute pana devine aurie.

O rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie , rulam si lasam la racit.

Este o rulada pandispan obisnuita, toate stim diferite compozitii.

Dupa ce se raceste, desfacem din servet, desprindem hartia de copt si ungem cu putin gem, nu prea mult, ca sa nu curga.

Citiţi reţeta întreagă pe Petit chef

STIRI SIMILARE >>

REŢETA ZILEI: Cornuleţe cu vanilie
REŢETA ZILEI: Prăjitură de post cu mere
REŢETA ZILEI: Cremă de zahăr ars cu ness
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-16 21:59:30','17041','35.170.75.58')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata