REŢETA ZILEI: Salată berlineză

30 Octombrie 2012 / Ora: 10:13
Tag-uri: rețeta zilei, salată berlineza
Iti place acest articol?  
 

Salata berlineză este un aperitiv foarte apreciat. O puteți găti pentru o masă festivă. Luați însă în calcul faptul ca salata trebuie să stea la rece o zi, înainte de a fi servită. Potrivit gustos.ro, salata necesită o oră și jumătate pentru pregătire.

Ingrediente:
500 g de carne macră(porc, pui, curcan)
1 kg de ceapă
500 g castraveţi muraţi
500 ml ulei
2 ouă
2 linguri de pastă de tomate
sare,piper


Mod de preparare:
Carnea se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe foarte mici. Ceapa se taie peştişori, se sărează şi se stoarce. Castraveţii se taie feliuţe şi se storc. Se face maioneză din cantităţile indicate. Se adaugă pasta de tomate.
Se amestecă toate şi se lasă la frigider de azi pe mâine.

Rețetă recomandată de gustos.ro.

 

STIRI SIMILARE >>

Cel mai lung zbor solo fără oprire
Adormirea Maicii Domnului, sărbătorită de credincioşii ortodocşi, catolici şi greco-catolici
Un englez și-a scos soția la vânzare pentru că îl cicălea
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-09-18 04:17:24','16033','35.172.100.232')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata