REŢETA ZILEI: Prăjitură de post cu mere

19 Noiembrie 2012 / Ora: 10:55
Tag-uri: mere, post, prăjitură, REŢETA ZILEI
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente:

Aluat: 250 gr margarină, 80 gr zahăr, 250 ml apă minerală, 1 linguriţă esenţă de vanilie sau 3 plicuri de zahăr vanilat, 1 praf de sare, 1 pliculeţ praf de copt stins în oţet , făină albă superioară cât cuprinde.

Umplutura: 8 mere, 100 gr zahăr, 1/2 linguriţă scorţişoară, 30 ml apă, 50 gr griş.

Decor: zahăr pudră vanilat.

Mod de preparare:

Într-un vas punem margarina tăiată cuburi, se pune deasupra unui vas cu apă fierbinte 1 min. Se amestecă cu zahăr, vanilie, sare , praful de copt stins în oţet (1 lingură) şi apa.

Treptat se adaugă făina până obţinem un aluat potrivit ca de cozonac. Se pune pentru 30 min la rece, acoperit cu o folie alimentară.

Citiţi toată reţeta pe Bucătăria românească

STIRI SIMILARE >>

REŢETA ZILEI: Sărmăluţe cu ciuperci
REŢETA ZILEI: Chec de post cu miere
REŢETA ZILEI: Mâncărică cu praz și măsline
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 02:25:55','16563','18.232.188.89')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata