REŢETA ZILEI: Prăjitura dalmaţian

29 Noiembrie 2012 / Ora: 11:12
Tag-uri: Prăjitura dalmaţian, REŢETA ZILEI
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente:

250 g de făină;
125 g de unt, tăiat în bucăţi;
2 linguri de zahăr tos;
175 g de coacăze;
2 ouă, bătute;
4 linguri de lapte;

Pentru sos:
4 linguri de melasă.

Mod de preparare:

1. Puneţi faina într-un castron. Amestecaţi untul înăuntru, apoi amestecaţi zahărul şi coacăzele. Amestecaţi ouăle şi laptele pentru a obţine o mixtură netedă şi consistentă.

2. Puneţi mixtura într-o cratiţă mare bine unsă cu unt, acoperiţi cu hârtie de copt, rezistentă la grăsime, apoi cu folie de aluminiu. Înăbuşiţi pentru 1 oră şi jumătate, deasupra unui vas cu apă clocotită, completându-l din când în când cu mai multă apă clocotită.

Citiţi reţeta întreagă pe ecuisine.ro

STIRI SIMILARE >>

REŢETA ZILEI: Paste cu nucă
REŢETA ZILEI: Chifteluţe în sos de smântănă
REŢETA ZILEI: Pilaf de roşii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-10-17 22:09:40','16837','54.225.26.44')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata