REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu brânză şi mărar

16 Decembrie 2012 / Ora: 14:58
Tag-uri: brânză, Ciuperci umplute, mărar, REŢETA ZILEI
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente:

1 kg ciuperci proaspete Champignon (folosim doar palariile)
2 cutii cu crema de branza simpla
1 legatura de marar tocat marunt
4- 5 oua
faina
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Ciupercile se curata se pielita, ne referim la palarioare.
Intr-un bol se amesteca branza, mararul tocat, sare si piper dupa gust.
Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia formata mai sus.
Separat se pregateste un sos din oua, sare piper si faina, cu o consistenta mai vartoasa decat la clatite.

Citiţi toată reţeta pe Bucătăria Românească

 

STIRI SIMILARE >>

Un tanar vinde in Bucuresti pungi cu aer din Muntii Bucegi
Astazi este ziua internationala a fericirii
SUA vor să liberalizeze vânzarea `pilulei de a doua zi`
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 00:09:47','17260','18.204.227.117')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata