REŢETA ZILEI: Ciorbă de văcuţă cu legume

30 Noiembrie 2012 / Ora: 11:29
Tag-uri: Ciorbă, REŢETA ZILEI, văcuţă cu legume
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente:

600 grame de carne de vita (coastă), 2 morcovi, 1 ţelină mică, 2 ardei gogoşar, 1 ceapă, 2 cartofi, 150 gr pastă de tomate, 1 legătură de pătrunjel proaspăt sau leuştean, sare şi piper după gust.

Pentru servire: smântănă, lămâie sau oţet.

Mod de preparare:

Legumele se spală şi se curăţă. Morcovii, ţelina, ardeiul, ceapa, cartofii se taie cubuleţe.

Carnea se spală, se porţionează şi se pune la fiert în 3-4 l apă cu sare. În timpul fierberii se spumează .

Citiţi reţeta întreagă pe Bucătăria Românească.

STIRI SIMILARE >>

REŢETA ZILEI: Chifteluţe în sos de smântănă
REŢETA ZILEI: Prăjitură de post cu mere
REŢETA ZILEI: Sărmăluţe cu ciuperci
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 19:54:46','16867','34.204.168.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata