REŢETA ZILEI: Chifteluţe în sos de smântănă

23 Noiembrie 2012 / Ora: 12:35
Tag-uri: Chifteluţe, REŢETA ZILEI, sos de smântănă
Iti place acest articol?  
 

Ingrediente:

Chifteluţe:1 kg carne vită şi porc tocată, 2 cepe, 100 ml apă, sare, verdeaţă, 2 ouă, 200 gr făină, 300 gr pâine, ulei pentru prăjit, pătrunjel verde.
Sos: 30 ml ulei, 40 gr făină, 40 gr smântănă, 200 ml lapte, sare, piper.
Decor: verdeaţă

Preparare:

Ne apucam de chiftelute. Ceapa se curata, se spala si se rade, se stoarce apoi se pune intr-un bol. Painea se taie felii, se pune intr-un bol, adaugam apa rece peste, o lasam cateva secunde si o stoarcem bine. Peste ceapa rasa se adauga painea stoarsa, carnea tocata, ouale, verdeata tocata marunt, sare dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena

Citiţi reţeta întreagă pe Bucătăria românească

STIRI SIMILARE >>

BANCUL ZILEI : Dor de țară
Eclipsă totală de lună în această noapte
Membrii trupei Red Hot Chili Peppers vor o cameră de relaxare înaintea concertului de la Bucureşti
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-29 10:49:45','16680','3.235.172.213')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata