Pippa Middleton, implicată într-un scandal de proporţii

17 Aprilie 2012 / Ora: 11:24
Tag-uri: paparazzo, Pippa Middleton, scandal
Iti place acest articol?  
 

Pippa Middleton se află în centrul unui scandal uriaş izbucnit weekendul trecut, după ce a fost fotografiată, la Paris, într-un automobil al cărui şofer a îndreptat un pistol spre un paparazzo care dorea să o fotografieze pe mult mediatizata cumnată a prinţului William.

Pippa Middleton, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă în timp ce zâmbea, pe scaunul din dreapta şoferului, în timp ce conducătorul unui Audi decapotabil flutura ostentativ un pistol, îndreptându-l la un moment dat spre un paparazzo care dorea să o fotografieze pe aceasta.

Fotografiile, publicate în tabloidul The Sun, au generat un scandal uriaş în Marea Britanie, iar editorii publicaţiei au criticat-o pe Pippa, spunând că "a zâmbit prosteşte" în timp ce prietenul ei "flutura ca un imbecil un pistol pe o stradă din Paris". Întregul incident a fost descris de aceeaşi publicaţie ca fiind "o culme a prostiei".

Pippa Middleton a participat weekendul trecut la Paris la petrecerea organizată de aristocratul francez Arthur de Soultrait şi a fost văzută în timpul vizitei sale în capitala Franţei în compania mai multor bărbaţi tineri din înalta societate.

Nu se ştie deocamdată dacă fotograful va depune plângere, însă, potrivit unor surse, dacă pistolul era adevărat, persoanele implicate în acel incident ar putea petrece până la şapte ani în închisoare. Dacă pistolul era un fals, ar putea să primească totuşi o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate), cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra. Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

STIRI SIMILARE >>

REŢETA ZILEI: Ceapă umplută cu ton și mozzarella
Cântecul păsărilor influenţează starea de bine, atenţia şi creativitatea
Defecte pe care bărbaţii le adoră la o femeie
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-05 06:17:18','11517','34.232.62.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata